Evenimente Explore Dance Festival

Publicat in septembrie 13th, 2012 | de Roli

1

eXplore Dance Festival 2012

Explore Dance FestivaleXplore Dance Festival ( Bucharest International Contemporary Dance & Performance Festival ) se organizeaza si in acest an, in perioada 15 septembrie – 21 octombrie fiind deja la a 7 -a editie. Precum in fiecare an, si anul acesta se va bucura de un mare succes, una dintre cele mai asteptate momente va fi booty Looting, creat de catre Wim Vandekeybus/Ultima Vez (BE), care va fi prezentat in premiera in Romania in zilele de 2, 3 și 4 octombrie, ora 20.00 .  Deschiderea oficiala va avea loc sambata, 15 septembrie la ora 20:00  la sala ArCuB.

Pentru prima data in cadrul eXplore Dance Festival se va organiza si un workshop de light design si hip hop si de asemenea nu va lipsi nici „Meet the next generation”, o activitate special creata tinerilor dansatori si coregrafi. De asemenea in cadrul acestui vestival veti mai avea sansa sa luati parte si la urmatoarele :

  • performance-urile semnate de Jan Martens (BE/NL), Janez Jansa (SI), Jeremy Wade (USA/DE) si Eleanor Bauer (BE/USA)
  • spectacolul de vertical dance semnat de Marianna Andrigo (IT)
  • precum si instalatiile semnate de Superamas (AT/FR/BE) si Dalija Acin Thelander (RS), dar si multe alte exclusivitati.

Pentru cei interesati, am publicat un articol care curpinde intregul program al festivalului eXplore Dance Festival 2012

Explore Dance Festival 1Biletele pentru festivalul de dans veti avea sansa sa le cumparati la fata locului inainte cu o ora a inceperii spectacolului, organizatorii facand trei feluri de bilete. Biletul eXplore Dance Festival care va fi 10 RON / Spectacol sau 15 RON / ZI, bilet spectacol booty Looting / Ultima Vez: 20 RON si bilet Platforma care va costa 10 RON / Spectacol si 20 RON / ZI.

In cazul in care v-am facut curiosi de tot ce se va intampla, sau chiar v-am convins sa participati, trebuie sa trimiteti un e-mail la office@exploredancefestival.ro pentru rezervari spectacole si workshops@exploredancefestival.ro pentru inscrieri la workshop-uri. De asemenea daca mai doriti sa aflati alte detalii despre ei, pagina lor oficiala este www.exploredancefestival.ro

Mai jos aveti sansa sa vizualizati booty Looting-ul, care vi prezentat in premiera in Romania :


Vizualizari: 106 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Gala Balurilor 2012 - 201...
In data de 15 martie 2013...
Concursul de dans IFMD Cu...
Asociatia Cultural Sporti...
Concursul de dans Street ...
Sambata, 16 februarie Ant...
Emil Rengle si Comsa Luiz...
Emil Rengle & Com...
Workshop cu membrii juriu...
In data de 19 Mai 2013, s...
Live de la Olimpiada Mond...
Pentru toti cei care sunt...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


One Response to eXplore Dance Festival 2012

  1. Pingback: Programul eXplore Dance Festival 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter