Concursuri de dans ESDU Romania 2014

Publicat in noiembrie 22nd, 2013 | de Roli

0

Concursul de dans ESDU DanceStar Romania 2014

La inceputul anului 2014, mai exact in perioada 1 – 2 martie 2014, la Bucuresti, Palatul Copiilor, se va organiza celebrul concurs de dans ESDU DanceStar Romania, anul acesta organizandu-se cea de a V-a editie unde sunt asteptati dansatori talentati din toata tara. La editia trecuta au concurat si in acelasi timp s-au simtit bine pe scena Palatului Copiilor, peste 2000 de dansatori din intreaga Romania. La finalul concursului, toti cei care se numara printre primii, vor avea parte de premii numeroase printre care se numara si premii in bani, trofee, diplome, dar si pachet gratuit pentru DanceStar Finals – World Dance Masters 2014.

Juriul care va nota performantele fiecarui dansator va fi unul profesionist format din membrii care vor acorda un feedback clar si note cat se poate de corecte.

Afis ESDU DanceStar Romania 2014Stilurile de dans si categorii la care va puteti inscrie

Toti dansatorii care practica unul din urmatoarele stiluri de dans, au ocazia sa se inscrie si sa concureze cu restul dansatorilor din Romania: Dans Modern/Contemporan, Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step sau Acro Dance.

Categoriile la care se pot inscrie dansatorii sunt solo, duo, trio, grup si formatii.

Ce sunt competitiile ESDU

Mai pe larg, competitiile internationale ESDU – European Dance Union, sunt prezente pe scenele din intreaga lume de 15 ani, formand comunitatea ESDU sub indrumarea Prof. Nora Mack.
Anual la aceste competitii se inscriu dansatori dornice sa se afirme pe plan international, sau pur si simplu sa le demonstreze restul dansatorilor evolutia de care a avut parte de la editia trecuta. Pentru mai multe informatii intrati pe pagina oficiala a concursului de dans, http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania sau puteti contacta organizatorii prin telefon la numarul 0726.339-119 sau prin e-mail la adresa esdu@arsnova.ro.

Organizator: Ars Nova

Parteneri: Scolidans.ro, Scoala de Fitness Ars Nova, NewFitWay, Trupededans.ro si Agentia Creativa Ink9.


Vizualizari: 1.638 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Interviu Razvan Duma orga...
Razvan Duma, cunoscut sub...
7even Ron Bboy & Bgir...
In ziua de sambata, 16 Iu...
Workshop cu ASET Crew la ...
In data de 01 Iulie trupa...
Concursul de dans Street ...
Sambata, 16 februarie Ant...
Cum a fost la Gala Baluri...
Cum multi dintre voi sti...
Concurs international de ...
Anul acesta, in data de 1...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter