Evenimente Dansatori Le Twins

Publicat in noiembrie 19th, 2013 | de Roli

0

Workshop cu Le Twins in Bucuresti

Le Twins in BucurestiUnul dintre cele mai mari evenimene legate de dans din anul acesta, va avea loc la Bucuresti in data de 24 noiembrie unde toti dansatorii si iubitorii de dans vor avea ocazia sa se intalneasca cu gemenii Laurent si Larry ( Le Twins ), doi dintre cei mai apreciati dansatori din intreaga lume.

Workshop-ul cu Le Twins este organizat de Dance Prestige, cei care au publicat prima revista de dans si cultura urbana din Romania.

Ce contine acest workshop cu Le Twins?

Pentru cei care isi doresc sa fie prezenti la acest eveniment, workshop-ul va fi impartit in doua parti, o parte de 45 de minute cu Larry, o parte de 45 de minute cu Laurent si 30 de minute pentru intalnire si discutii.

Dansatori Le TwinsCine si cum se poate inscrie?

Se poate inscrie oricine, indiferent daca doreste sa participe ca si dansator sau pur si simplu spectator, achitand o taxa de participare care pentru dansatori este 200 RON pentru cele 2 ateliere, sau 150 pentru unul dintre ele. Taxa de participare pentru spectatori este de 100 RON. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti completand formularul de AICI.

Cine sunt Le Twins?

Probabil pentru majoritatea dintre voi nu mai e nevoie sa ii prezentam, insa pentru cei care poate inca nu au auzit despre ei, numele lor este Larry si Laurent Bourgeois, dansatori, coregrafi si artisti care provin din Franta si au un trecut destul de bogat in ceea ce priveste lumea dansului. Au dansat pentru numerosi artisti cunoscuti pe plan international, precum Beyonce, Missy Elliott si Timbaland. Pe parcursul anilor au devenit cunoscuti datorita diverselor concursuri, spectacole si emisiuni la care au participat, printre care se numara Juste Debout, Michael Jackson: The Immortal World Tour de Cirque du Soleil, Billboard Music Awards si multe altele.

Contact Dance Prestige

Telefon: 0725.647.992
E-mail: info@danceprestige.ro
Website: www.danceprestige.ro

Vizualizari: 360 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Programul eXplore Dance F...
In articolul precedent vo...
Concursul de dans Street ...
Sambata, 16 februarie Ant...
Cum a fost la Gala Baluri...
Cum multi dintre voi sti...
Rezultatele concursului d...
Cum bine stiti astazi a f...
Tabara de dans si sport p...
In vara asta aveti ocazia...
Atelier de Jazz Dance - S...
In aceasta luna, mai exac...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter