Evenimente Viet Dang in premiera in Romania

Publicat in decembrie 4th, 2013 | de Roli

0

Un dansator celebru din L.A va sustine un workshop de dans in Romania

Viet Dang, dansatorul celebru din L.AUnul dintre cei mai apreciati si celebri dansatori din Los Angeles va sustine un workshop de dans in Romania, in cadrul unui turneu European in care a inclus si tara noastra. Este vorba despre Viet Dang, un dansator si coregraf renumit pe care lumea a avut ocazia sa-l intalneasca pe scena in preajma mai multor artisti recunoscuti pe plan international, printre care se numara si Rihanna, Nelly Furtado, Beyonce si Christina Aquilera. Viet Dang este coregraf la scoala de dans Hollywood Dance School si vine in premiera in Romania.

Evenimentul va avea loc in data de 5 decembrie la Moty Dance Studio, artistul dorindu-si sa le transmita si romanilor o parte din cunostintele lui pe care le-a acumulat pe parcursul anilor pe scenele Hollywoodiene. Stilul de dans cu care vom avea ocazia sa ne intalnim la acest workshop va fi Lyrical Hip Hop. Pretul unui bilet este de 50 Lei.

Despre Viet Dang, dansatorul celebru din L.A

Viet Dang, dansatorul si coregraful de hip hop celebru care va sustine un workshop de dans in Romania, este originar din Vietnam, incepandu-si cariera in Elvetia a reusit sa se faca observat in toata Europa, urmand America si Japonia. In prezent, Viet sustine cursuri de dans saptamanale la International Dance Academy Hollywood, cea mai recunoscuta scoala de dans din toata lumea.

 Unde se va organiza workshop-ul de dans?

Workshop-ul de dans pe care il va sustine Viet Dang se va organiza la Moty Dance Studio, in Bucuresti, Sectorul 3, str. Iuliu Valaori nr.7 de la ora 20:00

Contact

Andrada Morgovan PR & Project Manager
Tel. 0722380215
www.dansatori.ro


Vizualizari: 427 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Interviu Razvan Duma orga...
Razvan Duma, cunoscut sub...
CIRCUS on the Dance Floor...
Duminica, 17 Iunie se anu...
Ce a fost la Transilvania...
Pasionatii Street Dance-u...
Hip Hop Workshop cu Giani...
Va invitam sa participati...
Concurs international de ...
Anul acesta, in data de 1...
Workshop cu Le Twins in B...
Unul dintre cele mai mari...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter