Cele mai noi modele de incaltari Adidas 2013

In zilele noastre tot mai multi tineri, printre care si dansatorii cauta cele mai noi modele de incaltari Adidas din 2013 pentru a fi in pas cu moda. In ultima perioada aceste tipuri de adidasi din 2013 au ajuns sa fie preferati de aproape toti tinerii. Mai mult decat atat, in lumea dansatorilor de toate genurile, dar mai ales Hip hop, StreetDance cat si B-boying, tinerii prefera tipul de adidasi inalti deoarece sunt comozi si totodata se gasesc modele iesite din comun, modele de adidasi trasnite care atrag orice privire.

Doar cateva dintre modelele Adidas din anul 2013 ar fi : Basketball Profi OG Shoes, Adipure Crazyquick Shoes, Hard Court HI Big Logo Shoes sau D Rose 3 Shoes

Nu o data ni s-a intamplat, fiecaruia dintre noi banuiesc,  sa ne intoarcem privirea dupa o persoana doar pentru a vedea mai bine perechea de adidasi pe care o poarta. Intr-adevar, imbracamintea nu-l face pe om, dar reuseste sa-l faca intersesant si observat. In general, brand-urile renumite de incaltarile precum Nike, Puma si Adidas reusesc sa produca produse pe gustul tuturor, motiv pentru care probabil, prea bine cunoscuta firma Adidas, in acest an a mai oferit o serie noi de adidasi pe masura fiecarei persoane, fiecarui dansator. Iata cateva dintre perechile care, daca le vezi pe strada, cu siguranta te va face sa-I admiri sau macar sa mai arunci o a doua privire la ei.

Alte modele de Adidas 2013


Vizualizari: 2.399 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

America`s Got Talent dans...
O coregrafie de mare succ...
Cazaturi haiose ale gimna...
O mare parte a dansului i...
Modele de Nike cu tocuri ...
Navigand pe internet am d...
Trupa de dans Flawless a ...
Cu ocazia ecestei editii ...
Galerie foto de la finala...
Cum spuneam si intr-un al...
La multi ani tuturor doam...
TrupeDeDans.ro va ureaza ...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter