Evenimente Emil Rengle si Lui Comsa - Aventuri din orasul ingerilor

Publicat in martie 27th, 2013 | de Roli

0

Emil Rengle si Comsa Luiza – Aventuri din orasul Ingerilor

Emil Rengle & Comsa Luiza prezinta:

Dance Updates Vlog- “ I love L.A.! – Adventures in the city of Angels”

Emil Rengle si Lui Comsa - Aventuri din orasul ingerilor

In ultimele doua luni, binecunoscutii dansatori Emil Rengle (coregraf Alex Velea, INNA, Corina, Antonia etc.) si Comsa Luiza (coregraf Bamboo, dansatoare Andreea Banica, INNA etc. ) si-au facut talentul auzit in marele oras al ingerilor: Los Angeles.

Emil Rengle si Lui Comsa - Aventuri din orasul ingerilor 01Toate experientele din lumea dansului adunate pana in momentul de fata le-a dat celor doi ideea de a porni un proiect Youtube pe conceptul de “Vlog” sub numele de “Dance updates : I love L.A [ Adventures in the city of Angels ]”.

Emil si Luiza vor posta episoade saptamanale sub forma unui Vlog in care vom putea urmari aventurile lor in frumosul oras Los Angeles, loc pe care cei doi il numesc “acasa” pana la intoarcerea in tara in aceasta vara.

Episoadele vor dezvalui momente din viata lor in Statele Unite precum: Filmari de videoclipuri, Sesiuni Photo, Petreceri cu celebritati precum Inna, cursuri de dans impreuna cu coregrafii artistilor mondial (ex. Beyonce, Justin Bieber etc.) si multe alte surprize. Aceste Vlog-uri promit o noua perspectiva a vietii de artist si vor oferii o sansa de a-i vedea pe cei doi intr-o alta lumina.

Emil Rengle si Lui Comsa - Aventuri din orasul ingerilor 02Aceasta initiativa a pornit de la dorinta de a impartasii cu cei de acasa tot ceea ce intalnesc acolo, incurajand oamenii de pretutindeni sa isi urmeze visele, dovedind ca totul este posibil.

Desi cei doi dansatori sunt plecati din tara lor, se pare ca promit multe proiecte si dovedesc faptul ca se poate oriunde, atat timp cat ramai dedicat.

Primele doua episoade au fost lansate, si scot in evidenta 2 locatii in care se filmeaza un videoclip, un party cu cantareata INNA si multe altele.

Episodul I

Episodul II

 

 

Manager & PR

Andra Marta & Cristina Poszet


Vizualizari: 1.043 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Go To Dance - Concurs nat...
     Sfarsitul lunii Mai ...
T-DANCE SUMMER CAMP
Anul acesta in perioada 2...
Programul eXplore Dance F...
In articolul precedent vo...
Rezultatele concursului d...
Cum bine stiti astazi a f...
Concursul de dans SDK Rom...
Simply That Dance School ...
Concursul de dans ESDU Da...
La inceputul anului 2014,...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter