Evenimente Gala Balurilor 2012 - 2013 Bucuresti

Publicat in februarie 7th, 2013 | de Roli

0

Gala Balurilor 2012 – 2013 Bucuresti

Logo Gala Balurilor 2012 - 2013In data de 15 martie 2013, OneBeat organizeaza una dintre cele mai mari evenimente ale anului, mai exact Gala Balurilor 2012 – 2013. Locul unde se va desfasura evenimentul va fi Club Princess – Bucuresti, Sergent Constantin Ghercu 24 care va gazdui nu mai putin de 2500 de persoane

Ce este Gala Balurilor?Pe langa ca este un concert, un spectacol de dans, este si concursul care contine numeroase probe, avand la baza o competitie intre elevii liceelor din Bucuresti. Aici nu trebuie doar sa participi, ci trebuie sa te implici cu tot ceea ce are centrul tau de invatamant mai bun. Asta nu doar votandu-l pentru a castiga eticheta de „cel mai popular liceu din capitala” ci si luptand pentru titlul de Miss Boboc Bucuresti. In acelasi timp, va fi premiat si cel mai bun bal al bobocilor. Cum? Cand acestea s-au aflat in desfasurare, au fost trimisi trei persoane care au alcatuit juriul Galei Balurilor, persoane din diferite domenii de entertaiment si organizare de momente artistice, care au punctat totul. In schimb, daca voua v-a placut in mod special un bal, il puteti vota! Intr-adevar castigorul depinde de juriu, dar „Cel mai popular bal de boboci din Bucuresti” depinde de voi!

Fetele care vor concura pentru „Miss Boboc Bucuresti” vor fi machiate si aranjate de profesionisti, iar tinutele lor vor fi asigurate de diferite case de moda. Cei de acasa au ocazia sa-si ajute favorita sa obtina un loc important si anume „Miss Popularitate Bucuresti”, votand-o. Unde? Pe www.galabalurilor.ro .

Printre liceele participanete la eveniment se afla si urmatoarele:

  • Colegiul National „Mihai Viteazul”
  • Colegiul National „Mihai Eminescu”
  • OneBeat Production BucurestiColegiul National „I.L Caragiale”
  • Colegiul National „Spiru Haret”
  • Liceul teoretic „Jean Monnet”
  • Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu”
  • Colegiul National „Ion Creanga”
  • Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”
  • Colegiul National „Gheorghe Lazar”
  • Colegiul National Bilingv „George Cosbuc”

Gala Balurilor 2012 – 2013 va fi jurizata de : Morris, artista R&B Missy Crissy, Miss Most Beautiful Romania 2009 Oana Craioveanu, campionii Romaniei la salsa 2009-2010 Andreea Georgescu si Adrian Popita, Silvia Chindea- managing partner Soap Mill, Mihai Popescu- project manager 220.ro si Oana Craioveanu – reprezentant Best Models. Atmosfera va fi intretinuta de David Deejay & Dony si Suie Paparude, un moment in plus pentru a fi prezent!

Daca aveti nevoie de mai multe informatii, sau pur si simplu sunteti curiosi de cei care organizeaza acest mega eveniment, sunteti invitati sa-i vizitati chiar la locatia lor pe cei de la OneBeat Production, mai exact Calea Dudesti, Nr 140, etaj 1, sector 3, Bucuresti, sa-i sunati la numarul de telefon  +4 0372.784.047 / +4 0736.632.328 sau sa le scrieti un e-mail la adresa office@onebeat.ro .

Afis Gala Balurilor 2012 - 2013


Vizualizari: 480 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

International Love Dance ...
In ultimul weekend din lu...
Ce a fost la Transilvania...
Pasionatii Street Dance-u...
Gala Balurilor by AXE 201...
Sute de liceeni sunt aste...
Concursul de dans The Fri...
Urban Art Studio si Asoci...
Emil Rengle si Comsa Luiz...
Emil Rengle & Com...
Live de la Olimpiada Mond...
Pentru toti cei care sunt...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter