Concursuri de dans Afis concursul de dans IFMD Cup of Romania Timisoara

Publicat in februarie 13th, 2013 | de Roli

0

Concursul de dans IFMD Cup of Romania

Afis concursul de dans IFMD Cup of Romania TimisoaraAsociatia Cultural Sportiva ROK ART, sub patronajul IFMDInternational Federation of Modern Dance Sport) organizeaza prima editie a concursului de dans IFMD Cup of Romania la Timisoara in data de 16 martie 2013 la Colegiul National de Arta „Ion Vidu” intre orele 09:00 – 19:00.

La acest eveniment au fost invitati atat dansatori din Romania cat si din tarile invecinate, organizatorii asigurandu-se ca, concursul de dans va fi unul la un nivel inalt. Dansatorii au posibilitatea sa se inscrie la o multime de categorii si stiluri de dans, mai exact : Ballet,  Modern / Contemporary, Folk Ethnic, Jazz, Tip –Tap, Ballroom Show,  Break, Caribbean / Latin,  Dance Show, Disco Dance, Disco Freestyle, Electric, Fantasy, Free-Show, Funky, Hip-Hop, Sports Rocky, Street -Dance Revue si Techno Dance. Concurentii vor fi impartiti pe categorii de varsta si stiluri de dans. De asemenea cei interesati se pot inscrie atat la solo, duo, cupluri, grupuri mici si formatii pana la maxim 24 de membrii.

Castigatorii concursului de dans IFMD Cup of Romania nu vor pleca cu mainile goale deoarece organizatorii s-au gandit sa le ofere primelor trei locuri din fiecare categorie si stil de dans cate o diploma, cate o medalie si cate un trofeu. Pe langa aceasta, castigatorii vor castiga onoarea sa reprezinte tara noastra la concursul de dans IFMD World Championship of Dances 2013 care va fi organizat la Veszprem, Ungaria.

Organizatorii evenimentului estimeaza un numar total de aproximativ 300 de dansatori cuprinzand atat dansatori din tara cat si din tarile vecine gen Ungaria, Serbia si toate tarile membre IFMD.

Pentru mai multe informatii legat de concurs, aveti mai jos afisul unde puteti gasi atat numere de telefon cat si preturile pentru inscriere. Succes tuturor dansatorilor!

Afis concursul de dans IFMD Cup of Romania Timisoara


Vizualizari: 575 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Campionatul National IDO ...
Cum ne-au obisnuit in fie...
eXplore Dance Festival 20...
eXplore Dance Festival ( ...
Concurs international de ...
Anul acesta, in data de 1...
Emil Rengle si Comsa Luiz...
Emil Rengle & Com...
Workshop cu membrii juriu...
In data de 19 Mai 2013, s...
Un dansator celebru din L...
Unul dintre cei mai aprec...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter