Cluburi de dans Dansatori ai clubului de dans Crazy Dancers Satu Mare

Publicat in august 24th, 2012 | de Roli

0

Clubul de dans Crazy Dancers Satu Mare

Clubul de dans Crazy Dancers Satu MareClubul de dans Crazy Dancers Satu Mare s-a infiintat inca din primii ani de viata ai coreografei, cel putin in sufletul ei. Mereu si-a dorit sa isi infiinteze un club de dans, insa pe hartie, acest vis a devenit realitate doar in anul 2011. I-a placut dansul de mica si de la 7 ani a si pasit pe drumul carierei in dans. Aceasta persoana, fondatoarea si coreografa clubului se numeste Greta Bandula.

Clubul de dans Crazy Dancers este axata pe stilul de dans hip hop, nefiind departe de ei nici alte stiluri de dans, cum ar fi: show dance, dans modern si chiar si dansul sportiv.

In momentul de fata ( anul 2012 ), clubul de dans se mandreste cu 2 trupe active si cu rezultate foarte bune: trupa de dans Crazy Kids – dansatori cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani si trupa de dans Crazy Dancers – dansatori cu varsta de peste 18 ani. De asemenea clubul mai are 2 trupe: unul nou infiintat, trupa Crazy Pitbulls – cu dansatori pana la 7 ani si o trupa in formare – trupa Crazy Crash – cu dansatori intre 12-17 ani.

Clubul de dans Crazy Dancers Satu Mare 1Clubul incearca sa isi desfasoare activitatea intr-un mod cat mai placut in incinta Gradinitei 14 Mai, in sala de sport amenajata cu ajutorul parintilor. Se desfasoara activitati in mod regulat de cel putin 2 ori pe saptamana pentru fiecare trupa de dans astfel ca, copii sunt mereu pregatiti pentru un concurs de dans sau spectacol. Trupele participa anual la multe concursuri in tara si in strainatate. Demne de amintit sunt toate rezultatele trupelor respectiv ai dansatorilor la categoriile solo si duo, de aceea insiruim rezultatele trupelor de pe tot parcursul carierei lor, chiar si inainte de infiintarea clubului, cand dansatorii din trupa Crazy Dancers erau niste copii care au activate pe plan de hobby, azi acest hobby transformandu-se intr-un stil de viata si chiar ocupatia unora.

2012.06.23 – Concurs de hip hop X-treme games – Mateszalka (HU):

 • Crazy Kids – ctg formatii sub 12 ani – locul I
 • Crazy Dancers – ctg formatii peste 12 ani – locul III
 • Blaga Lehel – ctg solo – locul II

2012.05.26 – Campionatul national IDO 2012 – Marghita:

 • Crazy Kids – ctg formatii sub 11 ani – locul IV
 • Crazy Dancers – ctg formatii adulti – locul II
 • Kocsis Benko Bandula Patrick – ctg solo mini kids sub 7 ani – locul IV
 • Blaga Lehel – ctg solo baieti adulti – locul I

2012.04.21 – Concurs Euro Show Dance Fast 2012 – Kanjiza – Serbia:

 • Crazy Kids crew – locul III
 • duo Raluca si Johana – locul IV
 • solo senior Blaga Lehel – locul I

2012.03.31 – Concurs international de hip hop Flaster Asszai – Debrecen (HU):

 • Crazy Kids crew – locul II
 • Crazy Crash crew – locul VI
 • Crazy Dancers crew – locul V
 • duo Raluca si Johana (CK) – locul V
 • duo Dima si Roli (CD) – locul IV

Clubul de dans Crazy Dancers Satu Mare 2Pentru incheiere am dori sa adresam o invitatie in primul rand celor carora le place dansul, dansul hip hop in special, sa vina sa ni se alature si vor avea parte garantat de: profesionalism, spirit de echipa, ambitie, distractie si prietenie. Clubul de dans organizeaza anual tabara de dans, intruniri la diferite evenimente ( ziua CDC-ului ), concursuri de dans, iesiri in natura-camping, etc.

Cei doritori sunt rugati sa contacteze coreografa Greta Bandula la tel : 0745870344, email/id : bgm_parrotes@yahoo.com si vor fi repartizati la cursurile de dans potrivit varstei si nivelului lor de dans.

Va astepteptam!!!

Be crazy! Be dancer! Be cool!


Vizualizari: 713 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Cursuri de dans Kpop in O...
    Pentru prima data in ...
Clubul de dans Sena Studi...
La clubul de dans Sena St...
Clubul de dans sportiv Pr...
Clubul de dans sportiv Pr...
Dansul pentru copii - ava...
In zilele noastre, dansul...
Ce este stretching-ul?
Sunt multi dansatori si s...
Clubul de dans HobbyDance...
In Bucuresti, clubul de d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter