Trupe de dans Dansatori din Iasi

Publicat in decembrie 3rd, 2013 | de Roli

0

Trupa de dans Black Mirror din Iasi

Dansatori trupa de dans Black  Mirror din IasiBlack Mirror este o trupa de dans care isi desfasoara activitatea in Pascani, judetul Iasi, la clubul Copiilor, stilul de dans pe care-l practica fiind dans modern. Este formata din tineri dansatori cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani. Desii sunt la inceputul drumului, sunt hotarati sa ajunga departe si sa participe la multe spectacole si concursuri, dupa cum spun si ei, „Suntem pusi pe treaba. Daca e nevoie, putem repeta incontinuu, fara intrerupere.”

Pe langa dans, unii dintre baieti de la trupa de dans Black Mirror, practica si parkour de aproximativ 3 ani, reprezentand un avantaj trupei, elementele acrobatice fiind executate cu mai multa usurinta.

Aceasta trupa de dans din Iasi necesita si fonduri care sa-i ajute sa ajunga acolo unde isi doresc ei, insa pentru asta au nevoie de sponsori carora le-ar putea face promovare peste tot unde apar si ei.

Date de contact Black Mirror – Iasi

Puteti contacta trupa de dans prin telefon la numarul 0769346989 ( Dogariu Daniela ), prin facebook la adresa http://www.facebook.com/Khiralessa23 sau prin e-mail la adresa x.danalove@yahoo.com .

Filmare cu baietii trupei de dans


Vizualizari: 694 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Trupa de Dans New Force o...
Nume trupa de dans : New ...
Trupa de dans Fachiri Kay...
Trupa de dans Fachiri Kay...
Trupa de dans JUMP IN
Trupa de dans JUMP IN a l...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans Fly Boys
Trupa de dans Fly Boys es...
Trupa de dans OneWay Crew...
OneWay Crew este o trupa ...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter