Concursuri de dans Rezultatele concursului de dans HHI Romania 2013

Publicat in martie 31st, 2013 | de Roli

74

Rezultatele concursului de dans HHI Romania 2013

Rezultatele concursului de dans HHI Romania 2013Cum bine stiti astazi a fost finala concursului de dans HHI Romania 2013, iar noi ne-am gandit sa le aratam rezultatele tuturor celor care nu au putut fi prezenti sau pur si simplu sunt curiosi care sunt rezultatele. Cum in fiecare an, si anul acesta concurenta a fost foarte mare, au fost multe trupe de dans bune, insa doar 3 din fiecare categorie au reusit sa urce pe podium. Fiecare trupa de dans s-a straduit cat mai mult ca sa ajunga castigator HHI Romania pentru a putea castiga onoarea de a reprezenta romania la campionatele mondiale din Las Vegas, unii cu mai mult succes, altii cu mai putin, insa toate trupele au fost foarte bune. Juriul, Adrienn Rez din Ungaria, Darius Domocos si Lennon Cosma ( arbitrii internationali ), au punctat, cele mai bune trupe de dans din fiecare categorie, astfel castigatorii concursului de dans HHI Romania 2013 sunt:

Sectiunea Junior

  1. Yo Mama
  2. Total Dance
  3. Mini Trouble

Sectiunea Varsity

  1. Ritm-mic
  2. Future M&Q Afla
  3. IllQueens

Sectiunea Adult

  1. OneBeat
  2. G-Buzz
  3. Trouble

Sectiunea Mega Crew

  1. Boem Dance Scale
  2. Lils

Pe aceasta cale dorim sa felicitam toate trupele de dans pentru prestatie si pentru munca depusa, cu totii merita aprecierea noastra deoarece cu totii au dat tot ce-i mai bun din ei, si cu siguranta in continuare vor face la fel. Succes mai departe si speram sa va revedem pe scenele Romaniei cat mai repede!

Asteptam printr-un comentariu parerea tuturor celor care au fost prezenti, legat atat despre desfasurarea concursului cat si despre cum s-au simtit la un astfel de spectacol plin de energie si mult dans.


Vizualizari: 1.733 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Programul eXplore Dance F...
In articolul precedent vo...
Concursul international d...
Avem placerea sa va preze...
Concurs international de ...
Anul acesta, in data de 1...
Live de la Olimpiada Mond...
Pentru toti cei care sunt...
Campionatul National de ...
Anul acesta, in data de 0...
Concursul de dans ESDU Da...
La inceputul anului 2014,...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


74 Responses to Rezultatele concursului de dans HHI Romania 2013

  1. SzaszaUDC spune:

    Parere … wsm … jalnic …in viata mea nam vazut asa ceva … TROUBLE 1ST PLACE .. OneBeat ..you`re a *****

    • PUNBENZINAPETINESIDAUFOC spune:

      Trouble 1st place cand vor castiga la Trouble Crew International. Ai un fair-play in tine atat cat esti de frustrat.

    • Andrei spune:

      Eu cred ca Onebeatu’ a meritat locu’ 1. Doar ca eu iti pot da si motive,chiar as putea sa incerc sa te conving si pe tine ca a fost corect.Dar tu? Da-mi 2 motive pentru care ar fi trebuit sa ia Trouble locu’ 1. Si sa stii ca injuraturile nu se pun.

    • CC spune:

      asa iti arati tu indignarea ?injurand si jignind?n-ar fi mai bine sa iti vezi de treaba mai apoi sa vi la SDK Romania Preselections si sa demonstrezi ce poti?!sau sa vezi ce pot alti depinde de tine…

  2. Anonim Nuca spune:

    Frateeee, Trouble crew.Still the champions!!Locul I.

  3. Alex spune:

    Felicitari Levi si Darius ati facut o „treaba buna”…
    Trupele voastre au castigat desi erau de tot rahatu …
    Din pacate suntem in romania si se vede asta la rezultate …
    Ati reusit sa trageti si concursu asta sub nivel , tot asa mai departe !!!
    Felicitari pt trupele care intradevar au fost bune !

  4. Alex spune:

    Nu ati apreciat ca anu acesta au venit foarte multi din toate partile tarii , au facut un efort ca sa poata participa si voi v-ati batut joc de ei !!!

  5. Big poppa spune:

    Gala circului globus a fost. Poate acolo luau locul 1 trouble. Aici e hip hop international

    • Costi spune:

      Fiecare cu parerea lui. Cand o sa apara filmarile pe youtube, compara tu OneBeat cu Trouble Crew si ai sa vezi ca OneBeat meritau locul 1 la Circul Globus iar Trouble la Hip Hop International :).

      • PUNBENZINAPETINESIDAUFOC spune:

        Compara tu Eminem cu Skrillex. La Hip-Hop International.

      • big poppa spune:

        Au aparut. Nu cred ca merge latexu cu hip hopul zau, iar de stilurile lipsa ce sa ti spun? Nimic. Ca daia au fost lipsa.

        • Alexandra spune:

          Spune-i tu Irinei Lalciu ca nu merge latexul cu hiphop-ul baiete. Nu stii ce vorbesti.

        • sabina a spune:

          cred ca deja exagerati ce treaba au costumatiile cu dansul.. si onebeat-ul danseaza in latex ,si face „hip-hop”uitati ca si voi faceti aceleasi lucruri si acum va luati de trouble..si voi profitati de elementele tipei care a facut giumnastica.. si acum spuneti ca trouble vine de la circ.. sa fim seriosi.. elementele ei sunt mai de circ decat sunt ale trouble-ului:p…reanalizati-va si pe voi si dupa incepeti din nou sa comentati.. chiar as vrea sa va duceti cu show-ul asta in vegas ,as vrea sa vad ce faceti,ce loc luati:))toate bune!

          • Charlie spune:

            In loc sa comentati de ce trick-uri a avut fiecare (ca doar suntem la Tricks International) sau de costumatii (serios?!latex?!) mai bine ingrijorati-va de lipsa hip hop-ului de la HIP HOP INTERNATIONAL. Castigatorii au facut hip hop.Daca credeti altceva atunci situatia e clara…trista.

  6. Andrada spune:

    Bine zis Alex..

    Dupa parerea mea, la adulti locul 1 trouble!!!!
    si la varsity locu 1 lilstyle
    La copii locu 1 yo mama,da, foarte ok!!

  7. GAWS spune:

    Alta data baitaniiii ,cand vor veni sa danseze nu sa faca show …

  8. JUDB spune:

    frate sa va fie rusine!ati facut concursul de *****.la varsity locul 1 Lil Style dupa parerea mea iar la adulti TROBULE.publicul a reationat cum a trebuit huiduindui pe ***** aia din juriu.credeam ca e un concurs serios dar m-am inselat.succes trupelor care vor mai veni la un astfel de concurs

  9. Freezy spune:

    Cand organizatorii sunt si jurati la ce va asteptati ? Trebuie sa le iasa si lor ceva nu? Se fura ” ascuns ” :)) Dar nu e problema…asta e ROMANIA….Si Trouble meritau locul 1 …sau G-buzz dar nu One beat… dar in fine…

    • PUNBENZINAPETINESIDAUFOC spune:

      Foarte acri strugurii la care nu ajungi. Daca lua Trouble locul 1 Romania era o tara corecta nu?

      • Ali spune:

        Podiumul s-a luat dupa parerea juriului.Conteaza faptul ca numele „trouble” a fost strigat de toata sala chiar si dupa ce s-a terminat gala de premiere 🙂

        • S spune:

          conteaza atat de mult ca numele ‘trouble’ a fost strigat chiar si dupa ce s a terminat gala de premiere atata timp cat tot cei din Trouble strigau?:)) valoarea ti o dau altii nu ti o dai singur;)

          • Adrian Alexe spune:

            Cand vii cu totii prietenii si cursantii la un concurs e normal sa fie strigat numele tau. Dar cand juriul voteaza tb sa se uite la tehnica, stiluri nu cati fani au luat dupa ei la eveniment. NU e un concurs de popularitate, este un CONCURS DE DANS unde JURIUL decide cine este castigator

    • S spune:

      trouble merita sa apara in Step Up, nu sa castige concursuri de hip hop..

  10. andra spune:

    Varsity locul 1 lil style …meritau din plin…

  11. andrei spune:

    Lil style,lil style,lil style ….locul 1 meritau…pacat..

  12. Mihai spune:

    Cred ca anul viitor nici nu o sa se mai organizeze pentru ca nu o sa mai vina nimeni la concursul asta de tot c*****l.=>adio fonduri,adio concurs.

    • HHIdetot.... spune:

      Cata dreptate ai! prost sa fii sa te mai prezinti la un astfel de concurs! HOTII!!!HOTII!!! ati stricat si acest concurs, pacat de trupele care chiar meritau si si-au dat sufletul acolo pe scena, dar nu ai ce comenta, suntem in ROMANIA!

  13. CRISTI spune:

    INDISCUTABIL TROUBLE AU FOST CASTIGATORII.MAGARIILE DIN ROMANIA S-AU VAZUT DIN NOU.O ASTFEL DE TRUPA TREBUIA SA NE REPREZINTE IN AMERICA.SUNT CEI MAI TARI!!!!!
    REACTIA PUBLICULUI A SPUS TOTUL.JURATII SA FIE MULTUMITI CA A FOST DOAR ATAT.AM FOST ACOLO.TOATA LUMEA PLANGEA .SI CEI CARE II CUNOSTEAU SI CEI CARE NU AVEAU NICI O TREABA CU TROUBLE.TOATA LUMEA A FOST IMPRESIONATA DE CE AU FACUT PE SCENA.LACRIMILE PUBLICULUI AU SPUS TOTUL.OARE AU VREO REMUSCARE PT CE AU FACUT?
    IAR ORGANIZATORII…SA LE FIE RUSINE CA ACCEPTA ASA CEVA.PAREREA MEA E CA AR TREBUI SA NU SE MAI DUCA NIMENI LA ANUL.SA RAMANA EI CU AI LOR.SA VEDEM DE UNDE ISI MAI SCOT BANII….

    • PUNBENZINAPETINESIDAUFOC spune:

      Explica-te cu ce sunt mai tari ei zmeii zmeilor? Nu se jurizeaza trompetele din sala ci dansul si nu acrobatiile. Show-uri se numesc toate, putine sunt demne de HIP HOP INTERNATIONAL!

  14. Ali spune:

    Felicitari TROUBLE!!!
    Pt noi sunteti cei mai buni.
    Reactia publicului a spus totul,lumea a vazut de ce sunteti voi in stare.
    VOI sunteti CAMPIONII ! 🙂

  15. dorian spune:

    Urat… dezgustator, hatereala e in floare dansul este-n deplasare!Cei de la One Beat sunt buni dansatori dar oameni de nimic ! Oricum nu meritau locul 1.

    • CC spune:

      Spune-mi si mie te rog 2 motive (reale) prin care sa-mi explici de ce castigatorii nu si-au meritat premiul.Si poate renunti si la afirmatiile tale jignitoare daca gandesti inainte sa le spui.

    • Charlie spune:

      in loc sa jignesti mai bine iti vezi de propria treaba.spune-mi si mie te rog de ce crezi ca nu meritau sa castige.Crezi ca poti sa imi dai macar 2,3 motive reale?

  16. Paul spune:

    bani aruncati aiurea pentru concursul de anul asta. trupele castigatoare deja se stiu trouble si lil style dar cu esecul de anul asta,veti vedea ca trupele care au aratat ca le place sa danseze si ca nu au venit pentru podium nu cred ca se vor mai prezenta la un concurs jalnic ca acesta ,trupele fiind cele pe care le-am mentionat mai sus.
    oricum RESPECT pentru ele si mi-a facut placere sa va urmaresc!

  17. Mihai spune:

    ai mare dreptate paul. nu vom mai putea privi adevaratele trupe de dans.oricum, mi-as dori mult sa mai vad cele 2 trupe si anul viitor

  18. Paul spune:

    bani aruncati aiurea pe concursul de anul asta.trupele care au arata ca le place sa danseze si ca nu au venit pentru podium au fost apreciate, trouble si lil style.din pacate nu cred ca trupele care fac cu adevarat show vor mai veni la un astfel de concurs.
    oricum RESPECT lil style si trobule si sa speram ca ne veti mai da occazia sa va vedem si la anu

    • S spune:

      daca n au venit pt podium atunci de ce n ar mai participa si la anu’? + ca ai punctat bine cu ‘adevarat show’, HHI nu e concurs de show’uri, e concurs de hip hop daca intelegi ce vreau sa zic..

      • Paul spune:

        draga intteleg foarte bine ce spui.tu nu ai inteles ce am zis eu. cand dansezi trebuie sa arati PASIUNEA de a dansa ceea ce la unii nu se vede!

  19. amonimusss spune:

    sper ca toate echipele de pe locul 2-3-4 sa ajunga in Las Vegas pentru a vedea adevaratul nivel de dans ! Ar fi nevoie si un test pe cultura dansului pentru ca la multi este 0 si se apreciaza din ce in ce mai mult ce nu e bun.
    Felicitari OneBeat !
    Pace!

  20. vasi spune:

    NU A FOST o jurizare corecta ,atunci cei care au organizat si au punctajul la concurenti sa-l trimita la antrenori si sa vada unde au gresit de au fost depunctati sau penalizati , se doreste respect … RESPECT … pentru munca acestor adolescenti .Daca nu suntem corcti cu ei vor spune mereuca asa este in Romania ,iar domnilor Organizatori nu se poate ca premierea sa fie asa de tarziu de ce nu ati inceput mai devreme de ce s-au facut atatea pauze atatea intrebari cand era asa de tarziu credeti ca este corect ca acei copii pana in 12 anisi chiar si ceilalti sa astepte premierea la o ora asa TARZIE.Din punctul meu de vedere organizarea a lasat de dori ,iar dupa toate acestea a mai fost si jurizarea nu este corect si etic sa aveti membri in juriu care au formatii care au participat in concurs.

  21. SNOBISM spune:

    Sa se duca Onebeatu’ cu coregrafia asta de locul 1 in America sa vedem daca treceti macar de prima proba eliminatorie. Nivel basic de hip hop…nu va mai laudati atat lasati nasul ma jos.

    • Miss D spune:

      As vrea sa te vad pe tine bagand aceste basicuri in cazul acesta. Vorbiti fara creier. Exista un juriu dintr-un motiv. Ca sa aleaga. Dar voi in loc sa criticati juriul,criticati participantii pentru ca are sens!

    • S spune:

      nivel basic de hip hop?:)) cel putin au fost HIP HOP, crezi ca ceilalti ar trece de proba eliminatorie? macar ai avut dreptate cu un lucru, numele tau chiar iti reprezinta commentul

    • CC spune:

      si chiar daca au avut „nivel basic de hip hop” (desi nu este adevarat pentru ca variatiile provin din baze ca altfel nu mai e hip hop), MACAR AU AVUT !SE NUMESTE RESPECT SI CORECTITUTINE FATA DE CULTURA! spune-mi tu te rog inca o trupa care a avut macar atat.

    • Charlie spune:

      „nivel basic de hip hop” .daca sunt asa basic poti sa ii numesti daca nu sa ii executi? aa si arata-mi macar o trupa care sa fi avut macar atat.Real Hip Hop,this is what we need to see!

    • Duracell spune:

      ba voi ati luato razna, eu cred ca a facut vreun haker un super program care scrie tampenii legate de hhi ori voi chiar nu aveti ce face cu timpul vostru adik habar nu aveti ce e aia hip hop . da lasa ca vad ca e la moda sa vorbiti asa fara sa aveti vre-o legatura mai va anturati mai injurati putin onebeatul e asa un trend. potoliti-va ca sunteti irecuperabili . daca ati depune atata timp si efort in dans cat depuneti comentant aiurea poate ar fi auzit cineva de voi dar asa sunteti worthless. Showl onbeatului e facut de Herry link first of all deci daca showul facut de link e nivel basic hiphop …… defapt nici nu are rost sa iti mai explic probabil nici nu stii cine e Link . sad 😐

  22. Raluca spune:

    Va luati de trouble ca au avut „elemente de circ” dar ati uitat ce inseamna hip hop..o ramura ahip hop-ului este breakdance ul . trouble a avut foarte multe elemente .MULT BREAKDANCE ceea ce duce la hip hop
    ei au avut si dans si show..un show demn de hhi las vegas dar degeaba daca Romania nu este pregatuta pentru un asa show.

    • Charlie spune:

      daca ai elemente de breakdance nu inseamna ca e un show hip hop.cum nici daca ai cativa pasi de salsa intr-o coregrafie cu multi alti pasi,nu inseamna ca e salsa.

    • Alexandra spune:

      :)) Citeste regulamentul in primul rand.. si in al doilea rand, Trouble n-a avut tehnica!.. si daca acest show este demn de Vegas, sa se duca! Sunt curioasa care v-a fi reactia publicului atunci cand vor vedea tematica show`ului (aceeasi tema pe care au avut si castigatorii din 2009 daca nu ma insel – fain). pace

  23. Carmen spune:

    Fetele in negru de la Illqueens au fost cu mult peste trupele juratilor la varsity

  24. Este dureros nivelul de prostie si lipsa de cultura pe dans. Luati coregrafiile dansate la HHI si trimiteti mai departe la alti dansatori internationali. Sunteti penali ! Trouble a avut o coregrafie ok cu elemente acrobatice dar nu are nici o treaba cu Hip Hop-ul sau alte stiluri de dans. Este o coregrafie buna pentru ce vreti voi mai putin pentru Hip Hop. Mi-e rusine de prostia voastra. Se vor tine calificari pentru SDK anul asta in tara, cu juriu din strainatate. Daca sunteti atat de nr 1 de ce nu veniti acolo si sa ne dati peste nas ? Ma voi repeta, da, trouble a avut un show BUN dar nu au dansat ce trebuie si tehnica lipseste cu desavarsire. Numele Trouble a fost strigat in toata sala pentru ca erati multi la locatie nu pentru ca a cazut publicul pe spate. Treziti-va la realitate si nu va mai faceti scoala de dans de ras. Sunteti penali cu aceste comenturi. Ne vom vedea in LAS VEGAS si sa vad ce spuneti dupa ! Pana atunci lasati comenturile pe net si hai sa ne vedem la urmatorul concurs ! ps nu uitati sa veniti in numar cat mai mare sa sustineti trupa, macar atat sa faceti si voi !

  25. E.C. spune:

    cand o sa stiti ce inseamna hip hop si HHI atunci sa comentati showurile. Voi n-aveti habar cu ce se mananca Hip Hopul si v-ati apucat sa comentati un concurs de HIP HOP. Cand aceste trupe, pe care toata lumea nestiutoare le ridica in slavi, vor concura cu un show hip hop atunci sa va dati cu parerea. Nu a fost meci de fotbal ca sa huiduiti, a fost un concurs de dans unde ar trebui sa fie respect pt fiecare trupa care urca pe scena.

  26. Andrei spune:

    Baa! Ati innebunit de tot! Cautati hip-hop pe ce site vreti si comparati! Ce trupa seamana mai mult cu ce-i acolo? Baaa,treziti-va!! Va plateste cineva sa faceti pe incultii sau tara noastra o duce atat de prost din punctu’ asta de vedere?

  27. Gabi U spune:

    Pana la urma concursul s-a terminat si Onebeat-ul a luat locul I si nu vad ce schimbati voi daca va tiganiti aici.Mai bine v-ati vedea de treaba voastra si ati incerca sa sprijiniti comunitatea daca tot va numiti dansatori,mai ales ca oamenii astia vor reprezenta Romania in Las Vegas.

  28. 16 spune:

    sa inteleg ca v-ati tripat toti pe trouble? va drogheaza sau ceva? LOCURILE 1,2 si 3 POT MERGE IN VEGAS!!! asa ca daca tot muriti voi pentru HHI si vi se pare cel mai de baza concurs de hip hop din lume puteti sa va duceti in Vegas si oricum o sa va pice cerul in cap cand o sa vedeti ca voi nu dansati hip hop. Ati auzit de juste debout? de funkin’ stylez ? sau macar de sdk romania preselection? mai vorbim cand o sa stiti cu ce se mananca toate concursurile astea si evident,hip hop-ul. si da,Onebeat crew a castigat pentru ca ei fac hip hop! comentati toti ca niste zei ai dansului dar cand vine vorba de vreo provocare la un battle,nu se mai aude nimic de voi. IQ=0 🙂

  29. Swagger spune:

    Pot merge in vegas toate 3 trupele de pe podium oameni buni .nu mai fiti asa fanatici aiurea.daca sustineti trouble asa tare poate ii ajutati cu altceva decat vorbe sa ajunga in vegas si acolo o sa se vada care este treaba mai exact.

  30. eu spune:

    Felicitari onebeat si succes in Vegas! E bine ca mai sunt in romania persoane care ştiu ce inseamna cu adevarat cultura hip hop!

  31. Virgil Iordache spune:

    Haters gonna hate! Dancers gonna dance! Daca sustineti ca ceea ce faceti e Hip Hop si ca trebuia sa castigati atat de mult acest concurs, sper sa ne auzim la SDK Preselections pe 18 mai in Club Jukebox ca sa ne dovediti cum sta treaba! In rest, keep on dancing and wake up! Pace!

  32. Vas spune:

    Ba, dupa parerea mea, Onebeat-ul trebuie sa mearga la HHI, Juste Debout, SDK, iar Trouble-ul la Romanii Au Talent sau Romania danseaza sau etc. Vorbind despre aceste doua cazuri. Pentru ca eu vad ca aceste persoane nemultumite tanjesc la titluri, apreciaza uralele si vor sa fie cunoscute. Pentru aceasta exista ‘sticla’. Oh si recomand acesta cale pentru ca pe sticla esti mai aproape de nivelul de intelegere si cunoastere al audientei. De exemplu, cand vei zice ca dansezi hip hop, majoritatea lumii nu va stii nimic despre acel lucru, la fel ca si tine. 🙂

    Cei care danseaza pentru ei, pentru placerea practicarii acestui lucru, pentru conexiunile dintre dansatori si pentru implicarea intr-o CULTURA, pot alege o cale alternativa. O cale mai ascunsa, intradevar, si chiar grea as putea spune. Cale care este urmata de catre dansatorii din Onebeat si nu doar atat. Dansatori care exista, mai rar pe internet cu vorba, mai des prin sali si la concursuri cu dansul.

    Si dragi oameni buni, nu va mai plangeti ca nu merge comunitatea si cultura hip hop inainte. Romania nu este pregatita pentru asa ceva, deci nu cred ca ar trebui sa avem aceste asteptari… Stiti bancul cu ‘vino in Romania, noi suntem cu 50 de ani in urma’? Cam asta este. La noi inca nu a aparut hip hop-ul. Cultura aceasta nu exista!

  33. Mapyotu spune:

    Sunt uni destepti care shtiu sa nu apara la concursuri gen SDK pt ca shtiu ca nu au ce sa deovedeasca acolo…:) dar mai sunt shi aia mai destepti care shtiu ca in Romania e plin de dansatori fara mentalitate ok !

  34. ALEX spune:

    Haterii nu stiu ce inseamna HIP-HOP, iar OneBeat Crew si-a meritat DIN PLIN locul 1. Big up for them!
    Cat despre celelalte trupe..
    See you in Vegas!

  35. Roxy spune:

    Pana la urma nu inteleg de unde atata ura pe TRUPA ONEBEAT?Nu considerati ca ar fi mult mai bine sa va apucati serios de dans,iar apoi sa comentati de cei de pe locul 1?Se stia de la inceput care sunt juratii si daca nu erati pregatiti nu trebuia sa va prezentati la concurs.FELICITARI ONEBEAT.NU POATE EXISTA CRITERIU DE COMPARATIE INTRE VOI SI CELELALTE TRUPE DE LA ACEIASI CATEGORIE.TINETI-O TOT ASA.SUNTETI MINUNATI:*

  36. George spune:

    Ar trebui sa va simtiti mandri ca exista o trupa atat de buna ca Onebeat care sa ne reprezinte Romania in Vegas:*Lasati invidia la o parte si sustineti ONEBEAT CREW <3 Felicitari celor de pe locul 1 pentru tot efortul,munca si iubirea cu care danseaza.Este de apreciat ca pe langa faptul ca promovati astfel de stiluri in romania, ne oferiti si noua din energia si dorinta voastra de a dansa atunci cand va privim.

  37. isabela spune:

    bai tara asta e plina de critici:)) din comentariile voastre am inteles ca nu suportati OneBeat-ul, in loc sa stati sa-i criticati mai bine v-ati uita atent la ceea ce au dansat ei si lasati ura deoparte si apreciati talentul lor..Nu inteleg de ce trebuie sa fie atata ura in tara asta..d aia nu facem nimic..nu avem performante…pentru ca nu stim sa apreciem talentele noastre…Nu ajungem nicaieri asa, nu trebuie sa ne lasam impresionati atunci cand vedem niste acrobatii ci de finetea miscarilor, claritatea lor…
    treziti-va la realitate in loc sa stati pe net si sa comentati care cum a fost mai bun..mai bine va duceti in sali sa trageti tare si demostrati tot ceea ce ati afirmat la postarea asta si la altele..
    aratati ca stiti despre ce e vorba dar nu pe net…really now!!!!
    Felicitari OneBeat !!You did a great job!!

  38. diana spune:

    bravo Onebeat crew!!! ati făcut hip-hop, ați dansat din inima! a fost o placere sa va urmăresc show-ul. meritați locul I

  39. Pandrea Andrei spune:

    Mda… voi sunteti niste „trouble” cand vine vorba de comentat dans, asa ca nu-i de mirare ce trupa va place. Degeaba ne batem capul vbind cu voi, ca nu va vedem niciodata dansand, doar in spatele tastaturii comentand ca la fotbal. Va pupam si va iubim pt entertaining :*

  40. Deea spune:

    Nu imi vine sa cred ca de ani de zile, din 2005 mai exact, dupa fiecare concurs gen Nymphea sau HHI se comenteaza si se contesta podiumul. Cel mai amuzant este faptul ca se da vina INTOTDEAUNA pe trupa castigatoare a locului 1, de parca ei s-ar fi jurizat pe ei insisi si s-au dat castigatori.
    Dragi dansatori, credeti ca ale voastre comentarii urate la adresa colegilor vostri, schimba lumea dansului? Credeti ca injuraturile si denigrarile sporesc cresterea nivelului de dans in Romania? Parca asta era visul tuturor. Sa crestem comunitatea! Si cum sa facem asta in conditiile in care voi va denigrati unii pe ceilalti? Reveniti-va!! Ati atins apogeul penibilitatii!

  41. emanuel spune:

    stiati ca acele fete de la lil style au fost tocmai pe locul 8???? si au luat note de 4,5 la creativitate…doamne nu imi vinne sa cred..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter