Trupe de dans Trupa de dans Switch Crew Oradea

Publicat in martie 27th, 2013 | de Roli

0

Trupa de dans Switch Crew Oradea

Trupa de dans Switch Crew OradeaTrupa de dans Switch Crew este din Oradea si s-a infiintat in anul 2011, luna Mai, nascandu-se din dorinta coregrafei Bodor Renata de a avea o trupa de dans formata din copii. Aceasta trupa este formata din tineri cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani, toti inzestrati cu un talent deosebit. Prima aparitie a dansatorilor a fost in Iunie 2011, la un concurs de dans intre scoli cu clasele I – IV, unde au obtinut locul 1 impresionand juriul prin dinamica si devotamentul lor. Acesti copii iubesc streetdance-ul si sunt pasionati sa invete si sa se dezvolte in toate stilurile acestui fenomen. Dansatorii se antreneaza la Casa Tineretului Oradea, locul pe care ei il numesc a doua casa, iar ca care ii indruma si ii invata este coregrafa Bodor Renata.

Premiile obtinute de trupa de dans Switch Crew

Anul 2012, a fost un an plin de impliniri si succese pentru dansatorii de la Switch Crew. Trupa s-a bucurat de locul 1 la concursul international de dans Bounce, locul 1 la concursul national de dans hip hop – IDO-Marghita, locul 4 la Hip Hop International, iar dupa o vara plina de antrenamente si fara vacanta Switch a luat locul 2 la concursul de dans Nymphea Dance. Totodata in aceasta trupa se afla si Hover Patrick, dansatorul care a reusit sa obtina titlul de vicecampion la Hip Hop solo baieti juniori.

Trupa de dans Switch Crew Oradea 01Planuri pentru 2013

In primul rand, trupa de dans Switch Crew isi doreste sa ajunga cat mai departe in emisiunea Romanii au Talent, considerand o oportunitate mare de a se lansa, de a arata lumii ca niste copii de 8-14 ani cat de talentati sunt si cata ambitie au de a deveni din ce in ce mai buni.

Cum puteti lua legatura cu ei

O puteti contacta pe coregrafa trupei de dans Switch Crew, Renata Bodor, la numarul de telefon 0742571337. De asemenea pe binecunoscuta retea de socializare, Facebook, puteti gasi poze si informatii cautand pagina lor oficiala „Switch Crew”.

Clip cu trupa de dans Switch Crew


Vizualizari: 861 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Trupa de Dans Trouble Cre...
Nume trupa de dans : Trou...
Trupa de dans Jackpot Tee...
Nume trupa de dans : Jack...
Trupa de dans Motion
Suntem trupa de dans Moti...
Trupa de dans The Sound d...
Trupa de dans The Sound m...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans OneWay Crew...
OneWay Crew este o trupa ...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter