Evenimente Tabara de dans si sport pe plaja la Costinesti

Publicat in aprilie 3rd, 2013 | de Roli

0

Tabara de dans si sport pe plaja la Costinesti

Tabara Sportiva CostinestiIn vara asta aveti ocazia sa va petreceti un concendiu de vara minunat, o vacanta de vara relaxanta, dar in acelasi timp si energica. TrupedeDans.ro, in parteneriat cu ScoliDans.ro, DanceNews.ro.ro si agentie de Advertising Ink9 anunta cel mai interesant eveniment al verii, pentru iubitorii de dans si de sport in general: Tabara de dans si sport pe plaja la Costinesti. Evenimentul, organizat de Centrul de Fitness Ars Nova, Asociatia Nationala de Majorete MBTA Romania si Esdu Dance Star Romania va avea loc in perioada 2-9 iulie 2013.

Vom dansa 7 zile pe plaja

Dansatorii profesionisti sau amatori si toti cei care vor sa petreaca un concediu inedit, imbinand soarele si plaja cu miscarea in aer liber sunt invitati sa se inscrie la tabara.

Organizatorii garanteaza un concediu reusit, in urma caruia va veti intoarce mult mai energici si cu chef de viata. Conceptul propus este unul inovativ, care a mai fost aplicat cu succes. Aflata la editia a II-a, Tabara Sportiva va fi coordonata de o echipa de antrenori profesionisti, de renume national si international, specializati in diverse activitati – dans, wellness, balet, gimnastica.

Vom participa la activitati fizice diversificate

Participantii la Tabara Sportiva vor fi invitati sa ia parte la 2 antrenamente pe zi. Activitatile au fost gandite astfel incat sa le ridice tonusul, buna dispozitie dar si sa le ofere o silueta de invidiat. In plus, participantii au ocazia sa faca schimb de experienta si sa lege prietenii pentru ca vor fi organizate diverse petreceri si concursuri in aer liber, pe nisip si in apa.

Tabara de dans si sport pe plaja la CostinestiProgramul de pregatire sportiva cuprinde:

– stagiu twirling (manuire baston majorete)

– stagiu balet

– stagiu gimnastica ( mobilitate, sarituri specifice,etc )

– pregatire fizica generala

Programul destinat adultilor si optional pentru copii:

– aquagym

– zumba fitness

– flexibar

– fitball

– qigong

– pilates

– lady fitt

Inscrierile se fac pana la 1 mai

Locurile pentru tabara sunt limitate iar inscrierile se fac pana la data de 1 mai 2013.

Tabara costa 800 RON/ persoana iar in acest pret include cazare 7 zile la Hotel “Casa Duca” + 3 mese pe zi + participarea la 2 antrenamente pe zi si la activitatile sustinute de antrenori .

La inscriere, este necesar sa fie achitat un avans de 350 RON pana la data de 1.05.2013. Diferenta poate fi achitata pana la data de 1.06.2013. Organizatorii ofera si o reducere pentru grupuri, astfel ca, la 15 persoane inscrise, cea de a 16-a beneficiaza de tabara in mod gratuit.

Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0743-67.77.67 sau 0721-44.55.87.


Vizualizari: 338 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Campionat National si Cup...
In data de 21.04.2012...
LIVE Olimpiada Dansului M...
Daca va place dansul si s...
Concurs de StreetDance Ci...
Am placerea sa va anunt ...
International Love Dance ...
In ultimul weekend din lu...
Programul eXplore Dance F...
In articolul precedent vo...
Campionatul European de d...
Pentru toti cei care vor ...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter