Concursuri de dans Concursul European de dans Hip Hop - Amsterdam

Publicat in martie 26th, 2013 | de Roli

0

Campionatul European de dans Hip Hop IDO – Amsterdam

Concursul European de dans Hip Hop - AmsterdamPentru toti cei care vor sa se afirme si sa participe la un concurs de dans important din lumea dansului, va prezentam  Campionatul European de dans Hip Hop care anul acesta se organizeaza la Amsterdam, mai exact in perioada 13 – 16.06.2013 la sala Sporthallen Zuid si se anunta 3 zile pline de dans alaturi de cei mai buni dansatori din intreaga Europa. Evenimentul este organizat de IDO-Holland sub egita International Dance Organisation, pe scurt IDO.

Discipline

Dansatorii din intreaga Europa se pot inscrie la diferite discipline printre care se numara si BreakDance, Hip Hop, Electric Boogie si Hip Hop Battles, iar mai apoi sa concureze contra cei mai buni dansatori din aceeasi categorie de varsta, din toate colturile Europei.

Categorii de varsta

Indiferent ca este vorba de un dansator micut sau unul adult deja, la campionatul european de dans hip hop se pot inscrie atat copii, juniori cat si adulti. De asemenea dansatorii pot concura sub diferite forme precum solo, duo, grup mic, trupa de dans sau formatii, depinzand doar de numarul de dansatori.

Despre juriu

Presedintele juriului va fi Dan Jensen Kirstaen ( Danemarca ), iar cei care vor da note, vor analiza tehnica si vor alege cei mai buni dansatori, vor fi arbitri oficiali IDO si vor fi trimisi din tari precum Republica Ceha, Danemarca, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Federatia Rusa si nu in ultimul rand Slovenia.

Cum va puteti inscrie

Inscrierile la concursul de dans se fac de membrii IDO din fiecare tara, iar in cele mai multe tari, este nevoie sa va calificati la campionaul national de dans organizat de International Dance Organisation pentru a castiga dreptul de a reprezenta tara voastra la campionatul european de dans Hip Hop IDO. Pagina oficiala al International Dance Organisation Romania este www.idodance.ro .

Mai multe detalii

Pagina oficiala a concursului european de dans Hip Hop IDO, unde puteti gasi mai multe detalii legate de eveniment  si orarul concursului, este www.hiphopdaysamsterdam.nl . De asemenea pe aceasta pagina puteti gasi informatii legate de hotelurile din Amsterdam cu care colaboreaza IDO, astfel incat ei va vor pune la dispozitie camere la pret redus.


Vizualizari: 301 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Publicarea evenimentelor ...
Fie un concurs, fie un wo...
CIRCUS on the Dance Floor...
Duminica, 17 Iunie se anu...
eXplore Dance Festival 20...
eXplore Dance Festival ( ...
Concursul de dans Grand S...
Anul acesta cei de la TiM...
Danseaza si tu alaturi de...
Acum aveti sansa sa dansa...
Concurs international de ...
Anul acesta, in data de 1...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter