Evenimente International Love Dance Workshop

Publicat in mai 9th, 2012 | de Roli

0

International Love Dance Workshop Oradea

International Love Dance WorkshopIn ultimul weekend din luna Mai, mai exact 25-26 Mai se organizeaza la Oradea International Love Dance Workshop. Desi este la prima editie, se anunta a fi un eveniment maret in lumea dansului hip-hop din tara noastra.

Impreuna cu coregraful national Razvan Duma este invitata si celebra trupa de dans, Quick Crew. Membrii trupei au inceput sa danseze in anul 2004, iar in cativa ani au reusit sa urce la un nivel foarte inalt, alfandu-se printre cele mai de succes trupe de dans din Europa, castigand in 2009 chiar si concursul „Norway’s got talent”.

Seminarul International Love se va desfasura in Oradea Plaza (Feeling Dance-Dance Studio) si programul se va desfasura in felul urmator :

Vineri 25 mai:
14:00 – CHECK IN
15:00 – 16:30 1x Razvan Duma
17:00 – 18:30 1x Quick Crew
Sambata 26 mai:
11:30 – 13:00 1x Quick Crew
13:30-15:00 1x Razvan Duma + Invitat Special @ WORKSHOP MOTIVATIONAL (intalnirea cu un intalnirea cu un Trainer si Coach. Razvan Duma a declarat ca “participarea la un singur workshop motivational m-a facut sa-mi stabilesc clar prioritatile, dat fiind … acest workshop “)

Organizatorii workshopului INTERNATIONAL LOVE anunta ca taxa este accesibila tuturor, oferte sunt atat pentru grupuri, cat si pentru o singura zi, iar un bonus pentru toti participantii, organizatorii asigura apa si batoane energizante tuturor participantilor workshopului.

International Love Dance WorkshopPentru cei interesati, v-am pus la dispozitie 2 linkuri pentru fisa de inscriere, pe care dupa completare, o trimiteti la adresa international.loveoffice@yahoo.ro

Formular inscriere individual

Formular inscriere grup

Contact:

Contact/Info Oradea – Hammersmidt Gabriel – 0741 34 19 53
Contact/Info Romania – Stanciu Alexandru – 0767 06 67 74
PR Press&Media – Andra Marta – 0723 27 54 12

INTERNATIONAL LOVE le multumeste tuturor sponsorilor si partenerilor fara de care acest eveniment nu putea fi organizat:

Mirus Market – Salonta, Parteneri: Replay Dance Studio – Oradea, Moty Dance – Bucuresti, T Dance – Cluj Napoca, M&Q Future – Oradea, Feeling Dance – Oradea, Benergy Body&Mind – Bucuresti, Ben Pipa – Videographer, Remus Toderici – Photographer, Coral Tours – Oradea, Day 1 Entertainment, Sony Music.


Vizualizari: 625 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Rezumat Concurs National ...
Weekendul trecut, mai exa...
T-DANCE SUMMER CAMP
Anul acesta in perioada 2...
Trupa de dans Lord of the...
Binecunoscuta trupa de da...
Programul eXplore Dance F...
In articolul precedent vo...
Tabara de dans si sport p...
In vara asta aveti ocazia...
Concursul de dans ESDU Da...
La inceputul anului 2014,...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter