Cluburi de dans Scoala de dans Ultimate Style Dance School Timisoara

Publicat in martie 30th, 2013 | de Roli

0

Scoala de dans Ultimate Style Dance School Timisoara

Scoala de dans Ultimate Style Dance School TimisoaraInca de prin 2008, la scoala de dans Ultimate Style Dance School din Timisoara tinerii aveau ocazia sa intre in lumea stilului de dans Hip Hop. De atunci si pana acum, toti cei care au trecut si vor trece pe la aceasta scoala de dans, au fost si vor fi initiati in diferite stiluri de dans precum Streetdance, Oldschool si Newstyle, Breakdance, Popping si Krump. Sala de ans al Ultimate Style Dance School se afla pe strada Pestalozzi nr. 20A  in Timisoara. Cel care a infiintat aceasta scoala de dans este Calin Talpos, el are 26 de ani si este atat dansator cat si coregraf la aceasta scoala de dans.

Cand se fac cursurile de dans?

  • Sambata 15:00 – 16:30
  • Duminica 16:00 – 18:00

Pentru cei care vor sa incerce si sunt curiosi ce se intampla la cursurile de dans oferite de ei, primul curs de dans este GRATUIT!

Care este limita de varsta si cand ma pot inscrie?

Pentru cei care si-au pus deja intrebarea asta, raspunsul este unul cat se poate de simplu. La scoala de dans Ultmate Style Dance School nu exista limita de varsta, asta inseamna ca se pot inscrie atat tineri cu o varsta frageda cat si adulti cu o varsta mai inaintata, deoarece nu varsta conteaza, ci vointa pe care o aveti. Inscrieri se fac tot timpul, nu exista o limita anume pana cand va puteti inscrie.

Contact Ultimate Style Dance School

Pentru mai multe informatii legate de cursurile de dans, inscriere si nelamuriri, va lasam doua numere de telefon unde puteti sa ii contactati : 0724824913 sa 0765910900. De asemenea puteti sa gasiti mai multe informatii, imagini si clipuri, pe pagina lor de facebook, facebook.com/ultimatestyle .


Vizualizari: 983 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Clubul de dans Dance Pres...
Dance Prestige Studio org...
Cursuri de balet clasic i...
Pentru cei care s-au gand...
Scoala de dans Exotic Dre...
Scoala de dans Exotic Dre...
Alimentatia corecta a unu...
Cei care au participat ma...
Ce este stretching-ul?
Sunt multi dansatori si s...
Importanta incaltarilor i...
Multi inca nu si-au dat s...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter