Concursuri de dans Afisul concursului de dans SDK World Battle Tour - Romania PReselections

Publicat in aprilie 10th, 2013 | de Roli

0

Concursul de dans SDK Romania – SDK World Battle Tour

Afisul concursului de dans SDK World Battle Tour - Romania PReselectionsSimply That Dance School in parteneriat cu Dance Prestige Studio vor gazdui anul acesta pe data de 18 Mai 2013, la Fusion Arena, Bucuresti, unul dintre cele mai mari concursuri de dans streetdance si breakdance din Romania, mai exact SDK World Battle Tour – Romanian Preselection. Acest concurs isi propune sa le ofere sansa tuturor dansatorilor de a concura la nivel mondial, insa inainte de asta trebuie sa castige preselectia regionala. Lasand vorba la o parte, haideti sa vedem cine va fi in juriu, care vor fi categoriile si ce mai e de stiut despre concursul de dans:

Cine va fi in juriu la SDK Romania 2013?

Cei care vor fi in juriu la SDK Romania 2013 sunt coregrafi renumiti internationali, ei fiind unii dintre cei mai renumiti dansatori din toata Europa, cu o experienta de peste 7 ani in predarea dansului, jurizarea concursurilor de dans si castigarea celor mai renumite concursuri de dans printre care se numara si Juste Debout sau finala mondiala a acestui concurs, SDK din Cehia. Numele celor 3 coregrafi internationali din juriu sunt Niki, care vine din Suedia, Flockey, care vine din Germania si Iron Mike – Franta.

Care sunt categoriile la care se poate concura la SDK Romania?

Dansatorii au posibilitatea sa se inscrie la diferite categorii, sectiuni, si stiluri de dans, structurate in battle-uri:

  • Hip Hop Masculin – 1 vs 1
  • Hip Hop Feminin – 1 vs 1
  • Locking – 1 vs 1
  • Popping – 1 vs 1
  • House – 1 vs 1
  • Breakdance – 3 vs 3
  • Crew vs Crew – 5 vs 5
  • Kidz Crew – Show off

Workshop cu membrii juriului SDK Romania

Cei 3 membrii ai juriului vor sustine si un workshop unde sunt asteptati peste 80 de dansatori. Niki, Flockey si Iron Mike va vor introduce in lumea hip hop-ului, locking-ului si house-ului cate o ora si jumatate. Pentru mai multe informatii despre workshop, sunteti rugati sa accesati articolul unde gasiti Informatii despre workshop-ul cu membrii juriului SDK World Battle Tour – Romania

Cui i se datoreaza organizarea evenimentului?

Pentru buna desfasurare a concursului de dans SDK Romania raspunde doua dintre cele mai cunoscute scoli de dans din Romania, mai exact Simply That Dance school ca si organizator principal, iar Dance Prestige ca si partener principal, insa meritul e si al intregului comunitati de streetdance din tara noastra care a votat ca Romania sa ajunga pe locul 1 in topul tarilor unde sa se organizeze, organizat anul acesta pe pagina oficiala al SDK Europe. Pentru mai multe informatii despre ei, puteti accesa www.simplythat.ro si www.danceprestige.ro .

Ce este SDK World Battle Tour – Romanian Preselection ?

Anul acesta, pentru prima data se fac preselectii regionale SDK World Battle Tour si in Romania, alaturi de alte 11 tari din lume, printre care Spania, Marea Britanie, Germania, Franta, Letonia, Italia, Slovacia, Suedia, Rusia, Polonia, Kazachstan. Toti cei care reusesc sa treaca de preselectiile regionale, castigand concursul, vor avea onoarea sa reprezinte tara noastra la marea finala de la SDK Europe din iulie 2013 in Cehia.

Detalii si inscriere la SDK Romania

Pentru alte detalii, nelamuriri sau inscriere, sunteti invitati sa accesati www.simplythat.ro


Vizualizari: 309 vizualizari

Taguri: , , , , , ,


Articole asemanatoare:

Campionat National si Cup...
In data de 21.04.2012...
Interviu Razvan Duma orga...
Razvan Duma, cunoscut sub...
7even Ron Bboy & Bgir...
In ziua de sambata, 16 Iu...
Trupa de dans Lord of the...
Binecunoscuta trupa de da...
Atelier de Balet Clasic p...
Vineri, 22 Martie aveti s...
Concurs international de ...
Anul acesta, in data de 1...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter