Concursuri de dans Afis Concurs 7even Ron Bboy si Bgirl Session Cluj-Napoca

Publicat in iunie 12th, 2012 | de Roli

0

7even Ron Bboy & Bgirl Session Cluj Napoca

Afis Concurs 7even Ron Bboy si Bgirl Session Cluj-NapocaIn ziua de sambata, 16 Iunie, va avea loc la ora 16:00 in Cluj – Napoca organizat de Nacultura ( nacultura.blogspot.com ) un eveniment legat de dans dedicat atat celor care iubesc bboyingul cat si celor care sunt dornici sa se distreze. Locul unde se va desfasura totul va fi la Pensiunea Heltai (str.Clinicilor nr.18), organizatorii anuntand ca pensiunea are camere de inchiriat pentru doritorii din alte orase.

Mai exact, este vorba despre un concursul de dans 7even Ron Bboy & Bgirl Session, de tip 2 vs battle si un exibition battle  intre Negru (BeatAferBeat ) din Oradea vs Dragos( MureSBboys ) din Mures. Juriul este format din 2 dansatori cunoscuti, este vorba de  Alex / Original care vine din Oradea si Sergiu / Sens Unic venind din Zalau. Organizatorii au anuntat un invitat special pentru acest eveniment legat de dans, este vorba de Negru / Beat After Beat – Winner One Way 5. Nu trebuie sa uitam nici de cel care va asigura buna dispozitie, Sega / Tupeu care vine direct din Brasov.

Dupa terminarea concursului de dans, toti cei care sunt dornici de distractie sunt invitati la TBA incepand cu orele 22:00 cu un program interesant, Sesiune de Slagare Romanesti ep.2 – Supraveghetor francone si Happy Funk Party.

Celor carora le-am starnit interesul si vor sa participe ca si spectator, pretul biletului este de 7 lei, un pret rezonabil pentru absolut toata lumea, iar cei care vor sa se inscrie, vor cazare sau mai multe detalii, va invitam sa vizitati blogul oficial al celor de la Nacultura, http://nacultura.blogspot.com


Vizualizari: 354 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Rezultatele concursului d...
Anul acesta s-a organizat...
Programul eXplore Dance F...
In articolul precedent vo...
Gala Balurilor by AXE 201...
Sute de liceeni sunt aste...
Rezultatele concursului d...
Cum bine stiti astazi a f...
Campania Support All Move...
De o perioada comunitat...
Campionatul National de ...
Anul acesta, in data de 0...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter