Evenimente Razvan Duma International Love of Dance Quick Crew

Publicat in iunie 3rd, 2012 | de Roli

0

Interviu Razvan Duma organizator International Love Dance Workshop

Razvan Duma International Love of Dance Quick CrewRazvan Duma, cunoscut sub numele de Eazy, este cel care a organizat in Oradea evenimentul International Love – Dance Workshop. Cu aceasta ocazie, am profitat de faptul ca l-am intalnit si ne-am gandit sa-i luam un interviu si sa aflam mai multe detalii despre workshop-ul la care invitatii speciali au fost cei trei dansatori ai trupei de dans Quick Crew care au venit special pentru acest eveniment din Oslo, Norvegia. Dar gata cu vorba, sa vedem ce ne spune Razvan :

Roli : Salutare Razvan, pentru inceput, spune-ne cateva cuvinte despre tine.

Razvan : Razvan Duma (Eazy), Oradea/Bucuresti, dansez de 12 ani (5 ani dans sportiv, 7 ani hiphop), castigator a numeroase concursuri nationale si internationale de dans, coregraf B-Real, dansator BoomBox, M&Q, The Kittens

Roli : Anul acesta, ai fost organizatorul unuia dintre cele mai mari evenimente legate de dans din acest an, despre ce este vorba?

Razvan Duma International Love of Dance OradeaRazvan : Da, International Love – Dance Workshop a avut prima editie nationala la Oradea, i-am avut ca invitati speciali pe Quick Crew (Oslo – Norvegia, campioni Norway’s Got Talent), s-a desfasurat in doua zile ( 25, 26 mai ). Ziua de vineri a fost structurata pe 2 class-uri: unul sustinut de mine, iar al doilea de catre Quick, iar ziua de sambata a fost dedicata exclusiv lor. Au participat dansatori din Oradea, Bucuresti, Arad si Ungaria.

Roli : De unde ti-a venit ideea de a organiza acest workshop?

Razvan : Nu e o idee noua, se practica de ceva ani buni in tara, lucru care ma bucura. Primul meu workshop tour a fost impreuna cu Farc Madalin, am predat in 4 orase mari din tara aproximativ acum 2 ani.

Roli : Ce te-a inspirat cand ti-a venit ideea sa ii inviti pe cei din trupa de dans Quick Crew?

Razvan : Imi place super mult stilul lor de dans si nu il cunosc, am cunoscut o mare parte din coregrafii de top mondial, dar pe ei nu. Curiozitatea. Nu ma multumesc cu youtube-ul. Si nu sfatuiesc pe nimeni. Take Classes!

Razvan Duma International Love of DanceRoli : Unde te-ai pregatit? Ce coregrafi ai cunoscut?

Razvan : atat in tara cat si international.
Lyle Beniga, Shaun Evaristo, Prepix Crew, Hilty&Bosch, Bryan Green, PacMan, Camillo Lauricella, Nika Kljun, Gabriel Francisco, Salah, Robert Lenart, Zelijko Bozic, Eszteca Noya, Jilian Mayers, Mr. Wiggles, Kyle Hanagami, Anze, Lil Phil

Roli : Ce ai putea sa ne spui despre organizare? Au fost multi care te-au ajutat? O ocazie buna sa le multumesti pe aceasta cale.

Razvan : A fost putin greu sa ma impart atat ca si organizator cat si coregraf, dar am avut o echipa exceptionala! Familia a fost prezenta, prietenii mei m-au ajutat, dansatorii de acasa si nu numai m-au sustinut, Andra Marta a facut o treaba super buna, Cristina Poszet, Farc Madalin, Stanciu Alexandru si multi altii mi-au oferit suportul lor!
Multumesc sponsorilor si partenerilor! : Milka, Mirus Market – Salonta, Ok Liberty – Oradea, 3G Market – Oradea, Ben Pipa, Remus Toderici, Sony, Replay Dance Studio, Moty Dance Studio

Roli : Aproximativ cati dansatori au participat?

Razvan : Aproximativ 30 de dansatori din toata tara.

Roli : Care crezi ca a fost punctul culminant? Care moment te-a marcat cel mai mult?

Razvan : Trebuie sa recunosc ca am avut emotii sa predau alaturi de ei. Simteam o mica presiune pe umeri. Fiecare participant cred ca a avut momentul lui preferat.
Pentru mine a fost dimineata de sambata, cand printre cestile de cafea si discutiile despre dans, Suleman Malik m-a felicitat personal pentru coregrafia care am predat-o, si m-a invitat sa predau in Norvegia, la studioul lor de dans in aceasta vara.

Roli : Crezi ca pe viitor vei mai organiza astfel de evenimente legate de dans?

Razvan : Nu imi place sa organizez evenimente, prefer sa particip la ele. Tot ce vreau e sa dezvolt putin “International Love”, urmatoarea oprire e Oslo, Budapesta si Ankara.

Roli : Transmite un mesaj vizitatorilor Trupe De Dans.Ro

Razvan : Stop Hating. Take Classes. Start Dancing.


Vizualizari: 680 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Publicarea evenimentelor ...
Fie un concurs, fie un wo...
Interviu cu dansatorul si...
Schimband zilele trecute ...
Concursul de dans The Fri...
Urban Art Studio si Asoci...
Hip Hop Workshop cu Giani...
Va invitam sa participati...
Workshop cu membrii juriu...
In data de 19 Mai 2013, s...
Concursul de dans ESDU Da...
La inceputul anului 2014,...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter