Evenimente Hip Hop Workshop cu Gianinni Moreira in Bucuresti

Publicat in martie 17th, 2013 | de Roli

0

Hip Hop Workshop cu Gianinni Moreira in Bucuresti

Hip Hop Workshop cu Gianinni Moreira in BucurestiVa invitam sa participati la 90 de minute de dans, reprezentand un curs de dans special, mai exact Hip Hop Workshop cu Gianinni Moreira in Bucuresti. Evenimentul va avea loc in data de 27 Aprilie 2013, la Pure Health & Fitness Afi Bucuresti, pe Bd-ul Vasile Milea nr 4, Afi Palace Cotroceni, etaj 2. Daca v-ati dorit tot timpul sa invatati hip hop, street dance sau poate chiar una din coregrafiile lui Michael Jackson, acum aveti sansa timp de 90 de minute alaturi de Gianinni Moreira, un dansator excelent care are multe proiecte importante in urma lui. Evenimentul este organizat de Loredana Maria Mondoc care ne-a marturisit ca isi doreste sa promoveze dansul din Romania, si organizeaza acest eveniment nu pentru a face un profit, ci pentru a aduce un plus dansului din Romania. Pe langa asta, Gianinni Moreira va sustine un show incendiar de 5 minute imediat dupa terminarea cursului de dans.

Cine este Gianinni Moreira?

El este un dansator care vine din Amsterdam ( nascut in special pentru acest workshop, si are nenumarate colaborari si proiecte importante finalizate. Cateva dintre cele mai importante aparitii si colaborari ale lui ar fi Rihanna, Shakira, So You Think You Can Dance, X-Factor USA, iar acum este in tur cu Michael Jackson Immortal Tour de catre Cirque Du Soleil. Cariera lui de dans a inceput ca si b-boy, insa cu timpul a realizat ca ar vrea sa invete mai multe stiluri de dans. Cand s-au organizat preselectiile la So You Think You Can Dance in Holland, a decis sa participe si a reusit sa obtina locul 3 la sfarsitul emisiunii, acesta fiind un pas important in viata lui.

Programul va arata in felul urmator:

13.00-14.30 workshop (90 minute)
14.40 show
15.00 sedinta foto de grup

Pretul unui bilet la Hip Hop Workshop cu Gianinni Moreira este de 60 RON in cazul in care achitati suma in avans, iar la fata locului biletul la workshop va costa 70 RON.

Pentru mai multe detalii sau inscriere, sunati la numarul de telefon 0724.295.338.


Vizualizari: 324 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

T-DANCE SUMMER CAMP
Anul acesta in perioada 2...
Programul eXplore Dance F...
In articolul precedent vo...
Danseaza si tu alaturi de...
Acum aveti sansa sa dansa...
Cum a fost la Gala Baluri...
Cum multi dintre voi sti...
Rezultatele concursului d...
Cum bine stiti astazi a f...
Tabara de dans si sport p...
In vara asta aveti ocazia...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter