Concursuri de dans Concursul de dans Friendship Jam 2

Publicat in martie 14th, 2013 | de Roli

0

Concursul de dans The Friendship Jam 2

Concursul de dans Friendship Jam 2Urban Art Studio si Asociatia Pro Timisoara prezinta conursul de dans The Friendship Jam 2 Timisoara unde sunt invitati toti cei care se cred b-boy sau b-girl. Sambata, 20 aprilie, la Club No Name ( Bulevardul Dr. Iosif Bulbuca nr. 11, 300479 Timisoara, Romania ) se organizeaza cea de a doua editie a concursului de dans, care se promite a fi o zi plina de dans, incepand cu un workshop de la ora 11:00 pana la 13:00 cu b-boy Boxy, intitulat Basic powermoves workshop cu B-Boy BOXY. Evenimentul in sine incepe de la ora 15:00 cand se va face intrarea in club, si totodata se vor face si inscrierile pentru concurs pana la ora 16:00. De la ora 16:00 pana la 18:00 se vor face calificarile pentru fiecare categorie in parte, urmand ca intre orele 18:00 si 21:00 sa se organizeze finalele competitiilor de dans si bineinteles, premierea dansatorilor.

Categoriile la care va puteti inscrie la concursul de dans:
– Crew vs. Crew (5 vs. 5) 16 locuri, 10 locuri sunt rezervate pentru 10 trupe invitate.
– Bonnie & Clyde
– 7 to smoke
– Open Mic. challenge

Juriul:
– Jon Rullz. ( Freakquency )
– Noris ( B.Element )
– Boxy ( DLT Crew )

DJ:
– Raffu (Native Core/Moonwalkers)

Pentru cei care sosesc la concursul de dans The Friendship Jam 2 cu o zi inainte, si pentru acei dansatori care sunt dornici sa isi faca incalzirea pentru concurs cu o zi inainte, la Club No Name se organizeaza un Pre-Party : R’N’B, HIP HOP and DANCEHALL FEVER cu Tha-Vi si Flow. Organizatorii s-au gandit si la cei carora nu a fost indeajuns aceasta zi plina de dans, astfel de la 23:00 aveti posibilitatea sa ii urmati la un after party special cu HappyFlow si echipa Gizi Radio.

Taxa de intrare la concurs va fi 10 lei, iar cei care doresc sa participe la acest workshop, o pot face in mod gratuit de la ora specificata mai sus.


Vizualizari: 161 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Go To Dance - Concurs nat...
     Sfarsitul lunii Mai ...
Trupa de dans Lord of the...
Binecunoscuta trupa de da...
Concursul de dans Grand S...
Anul acesta cei de la TiM...
Campionatul European de d...
Pentru toti cei care vor ...
Concursul de dans SDK Rom...
Simply That Dance School ...
Campania Support All Move...
De o perioada comunitat...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter