Concursuri de dans Concursul international de dans oriental Bussolengo

Publicat in martie 23rd, 2013 | de Roli

0

Concurs international de dans Oriental – Bussolengo

Concursul international de dans oriental BussolengoAnul acesta, in data de 18 si 19.05.2013 se organizeaza cea de a 14-a editie a Concursului international de dans Oriental din Bussolengo, un oras aproape de Verona. Sala unde se va desfasura evenimentul va fi Congress Center Montresor si toti cei care participa au sansa sa concureze in diferite stiluri de dans precum Belly Dance/Oriental, Folk Belly Dance/Oriental Folk, Show Belly Dance/Oriental Show. Presedintele juriului va fi Johnson Kocjancic Fiona din Slovenia iar arbitrii sunt trimisi din tari diferite precum Czech Republic, Italy, Poland, Russian Federation, Slovenia.

Indiferent ca este vorba de un copil, un junior sau un adult, cu totii au sansa sa se inscrie si sa concureze cu dansatori din aceeasi categorie de varsta. De asemenea toti au ocazia sa se inscrie si sa concureze sub diferite forme precum solo, unde fiecare dansator va concura singur contra restul dansatorilor, duo, unde se poate concurs in pereche, smallgroups care sunt grupe de dansatori in care nu sunt multi dansatori ( din propria experienta pot sa va spun ca in anii trecuti la smallgroups se puteau inscrie trupe de dans cu mai putin de 8 membrii ), si nu in ultimul rand teams unde se pot inscrie trupe de dans cu 8 sau mai multi membrii.

In data de 17, 18 si 19 Mai, in ziua conursului international de dans Oriental se vor organiza si niste workshopuri in timpul zilei, oferite tot pe categorii depinzand doar de pregatirea pe care o aveti.

Daca v-am facut curiosi, va oferim pagina oficiala a evenimentului, unde puteti gasi mai multe informatii atat legat de concurs cat si de cazare, orar, hotele, si tot ce tine de concursul international de dans oriental din Bussolengo. http://www.orientaldancecongress.com/index.php?lang=en


Vizualizari: 176 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

LIVE Olimpiada Dansului M...
Daca va place dansul si s...
Dance Camp Romania 2012
DCR (Dance Camp Romania),...
7even Ron Bboy & Bgir...
In ziua de sambata, 16 Iu...
Concursul de dans Grand S...
Anul acesta cei de la TiM...
Concursul de dans The Fri...
Urban Art Studio si Asoci...
Hip Hop Workshop cu Giani...
Va invitam sa participati...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter