Evenimente Gala balurilor by axe 2013 (13)

Publicat in martie 18th, 2013 | de Roli

0

Cum a fost la Gala Balurilor 2013 by AXE

Gala balurilor by axe-2013 (15) Cum multi dintre voi stiti deja, vineri, in data de 15 Martie a fost organizat Gala Balurilor 2013 by AXE care s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari evenimente ale anului. Organizatorii spun ca au fost peste 1000 de liceeni care au venit in Club Princess pentru a-si sustine favoritii si liceul de unde provin. Atmosfera a fost una dementiala, multa distractie, mult dans, cantareti, trupe de dans, voie buna, si bineinteles, fete frumoase!

In timpul concursului atmosfera buna s-a datorat lui Connect-R, Matteo si Radio Killer iar after party-ul a fost unul de neuitat darotia celor care au intretinut atmosfera, Dj Rynno & Silvia iar dansatorii si trupele de dans au avut grija ca spectatorii sa nu se plictiseala, sustinand 15 spectacole de dans incepand de la hip hop, break dance pana la vogueing. Trupele de dans participante au fost Jakpot Girlz, Hackpot Teens, Trouble Crew, Step in Dance, Dance Prestige si The Haters Crew.

Gala balurilor by axe-2013 (14)Au fost 26 de fete participante la Gala Balurilor 2013 by AXE, care au reusit sa uimeasca cu eleganta lor si rochiile senzationale oferite de catre Atelierul de Creatie OneBeat Fashion, atat toata sala cat si membrii juriului care a fost format din Oana Craioveanu (Director Club Princess & Arogance Models si PR MEXTON Romania), Sol Sinceac (Manager Club Fitness pentru femei – FITCURVES, Intiator proiect GALA BALURILOR si membru fondator OneBeat Dance Studio), Adrian Popita (Manager si Coregraf la Solo Baila, dublu campion national la salsa), Adrian Martin (dansator si coregraf OneBeat Dance Studio), Floretina Svet (Manager OneBeat Fashion & OneBeat Dance Studio), Timea Domokos (Primaria Generala a Capitalei), Andreea Ilie (MISS GALA BALURILOR EDITIA 1) si Anisoara Data (Manager Belinda).

Juriul si-a intrat in rol in foarte scurt timp, astfel dupa multe note date, clasamentul a aratat in felul urmator:

  • Spinu Ilinca ( Colegiul National Gheorghe Sincai ) – Locul I
  • Mihaela Stefan ( Colegiul National Iulia Hasdeu ) – Locul II
  • Barbu Raluca ( Colegiul National Mihai Viteazul ) – Locul III
  • Petre Melinte Raluca ( Complexul Educational Lauder-Reut ) – Locul IV
  • Puscas Maria Diana – ( Colegiul Economic Virgil Madgearu ) – Miss Popularitate AXE Excite

De asemenea, a fost o lupta foarte stransa intre 41 de licee pentru titlul de cel mai bun bal al bobocilor din Bucuresti, iar la numai cateva puncte diferenta organizatorii balului de la Colegiul Bilingv George Cosbuc au reusit sa urce pe podiu. Locul 2 a fost castigat de Colegiul National Gheorghe Lazar iar locul trei de catre Liceul Teoretic Eugen Lovinescu.

Sponsor principal: Efectul AXE
Sponsori: Primaria Munincipiului Bucuresti – PROEDUS, Bellinda, Arrogance Models & Events, Terra Park, Fit Curves, Avon, Lasermaxx, Hollywood Multiplex, Mexton, Rynna Beatylicious, OneBeat Fashion, CK Foto, VideoArchitect.ro, tatooit.ro, Orange Romania si Oriflame

Parteneri media: RADIO ZU, UTV, BRAVO, Bravo Girl, Clara Ilie PRagency, ED-web.com, uzr.ro, CinemaPro, sze.ro, hiphopnews.ro, UrbanDance Photography, scolidans.ro, trupededans.ro, diseara.ro, viatadeliceu.ro, TeenPress.ro, music4all.ro, TV City, presainblugi.ro, radioteam.ro

Site-ul evenimentului: www.galabalurilor.ro

Pentru informatii: 0735.169.358

 

 


Vizualizari: 328 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Campionat National si Cup...
In data de 21.04.2012...
Concursul de dans Grand S...
Anul acesta cei de la TiM...
Concursul de dans Street ...
Sambata, 16 februarie Ant...
Atelier de Balet Clasic p...
Vineri, 22 Martie aveti s...
Concurs international de ...
Anul acesta, in data de 1...
Concursul de dans ESDU Da...
La inceputul anului 2014,...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter