Concursuri de dans Concursul de dans Grand Soul Jam TiMAF

Publicat in septembrie 24th, 2012 | de Roli

0

Concursul de dans Grand Soul Jam – TiMAF Cluj Napoca

Concursul de dans Grand Soul Jam TiMAFAnul acesta cei de la TiMAF s-au gandit sa organizeze in data de 13 Octombrie un concurs de dans, mai exact este vorba  de un concurs de bboying care poarta numele de Grand Soul Jam. Concursul va fi organizat la Euphoria Music Hall si se va desfasura in doua cateogorii : 2 vs 2 si 4 vs 4. Deocamdata doar unul din membrii juriului si-a confirmat prezenta la acest eveniment, mai exact Lagaet din Portugalia.

Dansatorii care sunt interesati de concursul de dans Grand Soul Jam, se pot inscrie pana in data de 30 Septembrie la adresa de e-mail media@timaf.com sau numerele de telefon 0757 66 98 61 – Mihaela Trombitas sau 0744 36 37 11- Flavia Mihaela Ibranyi unde totodata puteti suna si pentru mai multe informatii.

TiMAF, mai pe larg Transylvania International Music&Art Festival va da startul la 13 competitii ( muzica, dans, film, fotografie arte plastice, teatru, arte decorative si design, arhitectura, street arts, arte martiale, publicitate,  literatura ) astfel dand cate o sansa tuturor artistilor care vor sa se confirme, si totdata dand o sansa tuturor sa castige marele premiu de 3000$. Toti doritorii sunt rugati sa acceseze pagina lor oficiala ( www.timaf.com ) unde sa-si aleaga categoria in care vor sa se inscrie, sau sa ii contacteze la adresa de e-mail si numerele de telefon afisate mai sus.

Mai jos puteti vizualiza un clip in care Lagaet, cel care va fi in juriu castiga un battle de 1 vs 1 :


Vizualizari: 149 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Campionatul National IDO ...
Cum ne-au obisnuit in fie...
Concursul de dans Nymphea...
Si iata ca a sosit moment...
Interviu Razvan Duma orga...
Razvan Duma, cunoscut sub...
Danseaza si tu alaturi de...
Acum aveti sansa sa dansa...
Tabara de dans Aqua Dance...
In perioada 8 Aprilie...
Workshop cu membrii juriu...
In data de 19 Mai 2013, s...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter