Filme Dans Posterul fimului de dans Center Stage Turn it Up

Publicat in septembrie 15th, 2012 | de Roli

0

Filmul cu dans Center Stage Turn it Up

Filmul cu dans Center Stage Turn it UpFilmul cu dans Center Stage Turn it Up este partea a doua a filmului Center Stage, si este vorba despre Kate Parker care dupa ce a lasat in urma tot ce a avut mai drag,  se indreapta spre o noua viata. Auditia de la New York pentru Academia Americana de Balet urma sa-i decida viitorul. De mica, aceasta visa sa ajunga o balerina renumita, iar poarta spre succes era chiar Academia. In cele din urma, in locul ei a fost aleasa o alta tanara, pe nume Suzanne. Ajutorul vine din partea unui student pe nume Tommy, care o plateste pentru a-l ajuta la dans, iar ea, foloseste banii pentru a-si plati chiria. In cele din urma, Tommy devine un foarte bun balerin, iar Kate ajunge sa-si mai incerce o data norocul, cu toate ca era gata sa renunte, luand parte la o noua auditie. Din pacate pentru ea, tanara care fusese aleasa in locul ei ceva timp in urma, era acolo. In final, Kate danseaza cu Tommy, iar impreuna doresc sa implineasca un singur vis. Ce parere aveti? Isi vor indeplini visul cei doi tineri in acest film cu dans?

Anul aparitiei: 2008

Durata: 95 min

Genul filmului: Drama, Muzica

Alte denumiri: Center Stage 2: Turn It Up, Rivaldafényben – Pörgesd fel! ( HU )

Dar gata cu vorba, dupa ce am aflat in mare parte despre ce este vorba in film, haideti sa vedem si ce ne-au pregatit creatorii filmului cu dans Center Stage Turn it Up pentru trailer:


Vizualizari: 400 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Film de dans Honey 1 2003
Filmul de dans Honey 1 in...
Filmul cu dans B-Girl 200...
Cum e sa stii ca viata es...
Filmul de dans Take the l...
In filmul de dans Take th...
Filmul de dans Save the l...
Filmul de dans Save the l...
Filmul cu dans Center Sta...
Filmul cu dans Center Sta...
Filmul de dans Fame
Filmul de dans Fame a apa...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter