Filme Dans Filmul de dans Fame

Publicat in februarie 5th, 2013 | de Roli

0

Filmul de dans Fame

Filmul de dans Fame a aparut in anul 2009 si se deruleaza in New York, unde exista exista o scoala de dans in care orice vis este posibil, o scoala unde toti tinerii care aspira la un viitor bun doresc sa intre, dar prea putini reusesc. La fiecare auditie, toti sustin ca au ceva de oferit scolii, ca locul lor este acolo, dar foarte putini demonstraza asta. Un grup de tineri dansatori, actori, cantareti si muzicieni de la Liceul de Arta din marele oras New York, in cei patru ani de studiu, reusesc sa realizeze cine este cu adevarat talentat si cine va avea o cariera de succes. Din pacate, drumul spre succes nu este niciodata usor. Studentii din filmul de dans Fame au parte de prieteni si de dragoste, dar nu in cele din urma de dusmani si ura. Au momente în care, le este spulberata inima, dar au prietenii alaturi, cat si momente in care au dragoste, dar n-au prieteni. Lupta pentru a ajunge cineva in viata este foarte stransa, lucru care-i face deseori sa fie de neintelesi pentru cei din jur. Jennz este studenta acestui liceu, care are vise la fel de mari ca si colegii ei, insa un lucru o diferentiaza: ambitia. Baietii o considera draguta, altii talentata, dar sa fie ea cea care isi va indeplini visul si va deveni o dansatoare profesionista??

Anul aparitiei: 2009

Durata: 107 min

Genul filmului: Dragoste, Muzical, Drama, Familie, Comedie

Alte denumiri: Celebritate, Fama

Haideti sa vedem impreuna trailerul filmului de dans Fame si sa ne facem o idee despre ceea ce ati avut ocazia sa cititi mai sus:


Vizualizari: 259 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Film cu dans Street Dance...
Ideea filmului cu dans S...
Filme cu dans Honey 2
Coregrafa Honey cunoscut...
Film cu dans You got serv...
Filmul capteaza mondialel...
Filmul de dans Take the l...
In filmul de dans Take th...
Filmul de dans Shall We D...
Filmul de dans Shall We D...
Filmul de dans Save the l...
Filmul de dans Save the l...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter