Filme Dans Filmul de dans Take the lead

Publicat in iunie 8th, 2012 | de Roli

0

Filmul de dans Take the lead

Filmul de dans Take the leadIn filmul de dans Take the lead este vorba despre  un profesor, pe nume Pierre Dulaine care este angajat ca fiind un nou profesor intr-un liceu de cartier. Prezentandu-se clasei si dezvaluindu-le ce le va preda, elevii incep sa-l ironizeze, necrezandu-l. Aici incepe totul. Profesorul isi da seama ca nu va fi usor, dar ambtios din fire, se gandeste sa aduca o dansatoare cu care incepe sa-si etaleze talentul. Tinerii raman socati si impresionati, astfel profesorul nou care in urma cu ceva timp a fost catalogat ca si o gluma, devine cel mai tare profesor din liceu. In final, in filmul Take the lead, cu toate obstacolele intampinate se creeaza un nou stil de dans care combina hip-hop-ul cu dansul de societate, dansul clasic care devine foarte popular si iubit printre dansatorii liceului de cartier.

Durata: 118 min

Anul aparitiei: 2006

Genul filmului: Muzica, Drama

Trailerul filmului de dans Take the lead :


Vizualizari: 302 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Film cu dans BBoy The Mov...
Filmul cu dans BBoy The M...
Film cu dans You got serv...
Filmul capteaza mondialel...
Film cu dans Step up 1
Filmul cu dans Step up 1 ...
Filmul cu dans StreetDanc...
Filmul cu dans StreetDanc...
Filmul de dans Save the l...
Filmul de dans Save the l...
Filmul de dans Dirty Danc...
Cum spune si titlul filmu...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

hits counter