Trupe de dans Trupa de dans Bim Bam Bum Bucuresti 1

Publicat in aprilie 19th, 2013 | de Roli

0

Trupa de dans Bim Bam Bum Bucuresti

Trupa de dans Bim Bam Bum BucurestiTrupa de dans Bim Bam Bum apartine de clubul de dans Lotus Dance din Bucuresti si este formata din 12 tineri dansatori cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani.Prin talentul lor, ei incearca mereu sa se faca si mai cunoscuti, dorindu-si sa ajunga si mai departe cu coregrafiile si stilul lor, pregatindu-se cu forte mari pentru a ajunge la sufletul celor care ii privesc. Cursurile de dans la care participa acesti tineri, se organizeaza in sectorul 3 al Bucurestiului, la clubul de dans de care apartin, Lotus Dance. Stilul de dans care caracterizeaza dansatorii trupei de dans este dansul modern.

„Pentru a fi dansator complet trebuie sa stii sa te misti pe orice muzica, pe orice stil ce te avantajeaza, sa transmiti ceea ce dansezi, sa faci o sincronizare cat mai perfecta si sa oferi miscari frumoase in coregrafie. Asta incercam noi coregrafii, ca Trupa Bim Bam Bum – Lotus Dance sa-si faca aparitia si pe mai multe stilurile de dans, in special pentru a progresa si a ne face cunoscuti in lumea dansului.”

Trupa de dans Bim Bam Bum Bucuresti 1Trupa de dans Bim Bam Bum participa in permanenta la multe evenimente printre care festivaluri si concursuri de dans, unde dansatorii trupei de dans au reusit sa se claseze pe locuri fruntase si sa se bucure de un real succes.

In cazul in care v-am facut curiosi si doriti sa luati legatura cu coregrafa trupei de dans Bim Bam Bum, puteti sa o contactati pe Vichy Coman la adresa de mail vichy_danceforever@yahoo.com sau la numarul de telefon 0766589387

Clip cu dansatorii trupei de dans Bim Bam Bum


Vizualizari: 685 vizualizari

Taguri: , , , , ,


Articole asemanatoare:

Trupa de dans ASK Crew
Nume trupa de dans : ASK ...
Trupa de dans Anturaj Cre...
Trupa de dans Anturaj Cre...
Trupa de dans Jackpot
Nume trupa de dans : Jack...
Trupa de dans KAYA SHOW
Trupa de dans KAYA SHOW p...
Trupa de dans Chic
Trupa de dans Chic are in...
Trupa de dans Cozeur
Echipa este creata de des...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter