Filme Dans no image

Publicat in iunie 23rd, 2012 | de Roli

0

Filmul de dans The way she moves

Filmul cu dans The way she movesFilmul de dans The way she moves este unul plin de energie, care se invarte in jurul stilului de dans salsa. Un dans poate apropia nu doar doua trupuri, ci si doua suflete. Salsa, este un stil de dans care necesita multa pasiune. Astfel, sentimentele pe care le lasa in urma lui a reusit sa apropie sufletele celor doi dansatori: instructorul portorican si eleva sa, Amie, care lua lectii de dans pentru nunta sa. Urma sa se casatoreasca cu un barbat bogat de care credea ca este atrasa, dar o data ce impartaseste emotia dansului cu noul ei profesor isi da seama ca are loc o atractie intre ei. Confuza, dar si dezgustata de situatia in care se afla, Amie trebuie sa hotarasca daca anuleaza nunta cu logodnicul ei pentru noua ei iubire sau da dovada de femeie serioasa, legandu-si viata de o persoana pe care nu mai era sigura ca o iubebeste.

Anul aparitiei: 2008

Durata: 92 min

Genul filmului: Drama | Romanta | Music

Alte denumiri: A szenvedely ritmusa

Haideti sa ne facem o idee despre ce se intampla mai exact in film vizualizand trailerul filmului cu dans The way she moves:


Vizualizari: 381 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Film de dans Honey 1 2003
Filmul de dans Honey 1 in...
Filme cu dans Honey 2
Coregrafa Honey cunoscut...
Filme cu dans Make it hap...
Dansul este o modalitate ...
Film cu dans Step Up 2 Th...
Filmul cu dans Step up 2 ...
Filmul cu dans Fame
Toti avem un vis. Lumea e...
Filmul de dans Kung Fu Hi...
Pasiunea pentru dansul de...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter