Cursuri de dans Trupa de dans Oneway Crew

Publicat in martie 10th, 2013 | de Roli

0

Cursuri de dans Street Dance, Break Dance si Street Dance Fitness in Brasov

Cursuri de dans in BrasovTinerii incepand de la 8 ani au ocazia sa participe la cursuri de dans Street Dance, Break Dance si Street Dance Fitness in Brasov la Scoala de dans New School & Old School. Aceasta scoala de dans s-a infiintat in septembrie 2011 de catre Pantea Radu Madalin cu scopul de a promova dansul in Brasov, de a le arata tuturor ce inseamna adevaratul Street Dance si Break Dance. Toti cei care iubesc dansul sau vor sa incerce ceva nou, la aceste cursuri de dans aveti sansa sa invatati pasi din mai multe stiluri printre care se numara si Break Dance de la Old school spre New school precum si Popping, Locking, Tutting, Coregrafie Scenica si bineinteles Street Dance.

Scoala de dans New School & Old School este singura scoala oficiala din Brasov care poate sustine examene si are dreptul de a oferi diploma de dansator, astfel toti cei care reusiti sa treceti de aceste examene, va puteti forma propria voastra trupa de dans cu care pe viitor sa participati atat la evenimente cat si la concursuri de dans.

Trupa de dans Oneway CrewCel care preda aceste cursuri de dans in Brasov este Pantea Radu. El a inceput dansul in anul 2001, iar de atunci si pana acum, Radu a avut propria lui trupa si a fost mentor a multi dansatori talentati care au reusit sa faca performanta. Pe langa asta, el a participat la multe evenimente si concursuri, urmand ca din 2006 sa intre in rolul de profesor de dans.

Cateva cuvinte despre Street Dance Fitness pentru cei care s-au intrebat ca ce o fi acesta. Street Dance Fitness este primul proiect de genul acesta in Romania, si are la baza atat arderea calooriile, miscarea, relaxarea cat si distractia. O combinatie perfecta de exercitii intense, pe ritmuri rapide, care va poate ajuta atat la formarea corpului cat si la accentuarea rezistentei fizice. De ce sa nu combinam utilul cu folosul, nu-i asa?

Pentru cei interesanti, cursurile de dans se tin in Brasov la adresa Str. Nicopole nr.39 vis-a-vis de spitalul copiilor, iar daca doriti sa aflati mai multe informatii, puteti sa-l contactati pe Pantea Radu la numarul de telefon 0744167872

Mai jos aveti ocazia sa vizualizati un clip in care veti gasi trupa de dans Oneway Crew, trupa in care aveti si voi ocazia sa ajungeti dupa absolvirea cursurilor de dans :


Vizualizari: 2.517 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Cursuri de dans la Troubl...
Cursurile de baza ale Tro...
Ai un club de dans? Inscr...
Ai un club de dans? E tim...
Clubul de dans Crazy Danc...
Clubul de dans Crazy Danc...
Cursuri de dans de Societ...
Din data de 10 Aprilie, c...
Cursuri de dans Salsa si ...
Incepeti-va primavara inv...
Cursuri de dans in Timiso...
Incepand cu data de 12 Ma...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter