Evenimente Afis ASET Crew workshop CCS Galati

Publicat in iunie 20th, 2012 | de Roli

0

Workshop cu ASET Crew la Galati

Afis ASET Crew workshop CCS GalatiIn data de 01 Iulie trupa de dans ASET Crew organizeaza un workshop ( curs de dans ) care se va tine in Sala Mare al CCS Galati. Mai exact este vorba de 3 dansatori ai trupei de dans ASET Crew, Gabi, Funny si Johnny care vor tine timp de trei ore cursuri de dans, stilul de dans care se va preda fiind New Style. Duminica, evenimentul va incepe la ora 15:00cu Gabi care va v-a invata timp de o ora dupa care va urma o pauza de 15 minute, va veni Johnny sa va oboseasca inca o ora, iar dupa inca 15 minute de pauza Funny va incheia seminariile de dans cu o alta ora plina de energie. Pretul cursurilor este de 50 de lei / persoana in care se includ toate 3 ore de dans, un pret rezonabil pentru toata lumea.

Ceea ce trebuie sa stiti trebe trupa de dans ASET Crew este ca au fost finalistii binecunoscutului concurs de talente „Romanii au Talent”.

O prezentare a trupei de dans ASET Crew:

 


Vizualizari: 465 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Rezumat Concurs National ...
Weekendul trecut, mai exa...
Rezumat al concursului de...
Sambata trecuta, Salt&...
Trupa de dans Lord of the...
Binecunoscuta trupa de da...
Concursul de dans HHI Rom...
Anul acesta se organize...
Tabara de dans Aqua Dance...
In perioada 8 Aprilie...
Emil Rengle si Comsa Luiz...
Emil Rengle & Com...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter