Divertisment Dans haios la un concert

Publicat in iunie 26th, 2012 | de Roli

0

Un dans esuat

In urmatoarea poza puteti vedea un dans esuat precum rar veti intalni. La toate concertele facute in zilele noastre, apar si diferite trupe de dans, sau diferiti dansatori care fac ca acel spectacol sa devina mai interesant, prin diferite dansuri sau acrobatii, asa au fost si cei doi in imaginea de mai jos, dansatorul a incercat un nou truc care pana la urma a devenit o acrobatie, nu a fost tocmai una reusita insa cu siguranta lumea care a fost prezenta la acel concert, s-a distrat de minune vazand cum dupa efectul baiatului, tipa sare cu capu in fata precum ar fi un bazin plin cu apa in fata ei, sau precum o racheta in momentul lansarii.

Dans haios la un concert

Desii sunt destul de rare aceste momente, sunt unele dintre cele mai spectaculoase momente ale concertelor. Voi ati mai vazut dansatori picand de pe scena in timpul unui concert sau spectacol? Cu siguranta nu se pot uita momentele de genu!


Vizualizari: 532 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

America`s Got Talent dans...
O coregrafie de mare succ...
Tipuri de ras
Stim cu totii ca fiecare ...
Cele mai recente modele d...
Precum suntem obisnuiti, ...
Si animalele danseaza
Desi multi dintre voi nu ...
La multi ani tuturor doam...
TrupeDeDans.ro va ureaza ...
24 dintre cele mai solici...
De cand sportul a fost de...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter