Trupe de dans Trupa de dans OneWay Crew Brasov 02

Publicat in aprilie 4th, 2013 | de Roli

0

Trupa de dans OneWay Crew Brasov

Trupa de dans OneWay Crew Brasov 02OneWay Crew este o trupa de dans din Brasov ce are un mare potential in lumea bboying-ului ( breakdance-ului ). Trupa este infiintata in toamna anului 2010 si are o evolutie spectaculoasa. OneWay Crew a organizat diferite concursuri de dans, printre care si battle-uri locale, cum ar fi: Battle 4 Brasov, Battle 4 brasov II, Racadau Jam Session, Racadau Jam Session II cat si concursuri de dans nationale: Brasov Jam Session si Battle 4 Brasov III. Ei danseaza la scoala de dans New & Old School Brasov, unde oricine poate sa se inscrie atat la cursuri de Street Dance cat si la cursuri de Breakdance.

Pantea Radu (Bboy Radu), fondatorul trupei de dans OneWay Crew a inceput dansul in anul 2001 alaturi de alti dansatori talentati, reusind sa treaca prin diferite trupe culegand experienta odata cu trecerea anilor. El a inceput alaturi de prima lui trupa de dans care avea numele de M-track, iar mai apoi alaturi de trupa de dans G-force crew. In prezent este si instructor de dans la scoala de dans New & Old School Brasov.

Rezultatele trupei de dans OneWay Crew

Prin multa munca si ambitie, dansatorii trupei de dans OneWay Crew au reusit sa obtina rezultate bune la diverse concursuri la care s-au inscris. La concursul de dans „Groove garden” au obtinut locul 3, la „Street Nation 2 Codlea” locul 2, la „Racadau Jam Sesion” Locul 1 si tot ei se mandresc ca trupa de dans s-acalificat intre cele mai bune 16 trupe de breakdance din tara la concursul de dans „Back in Action” Bucuresti. Pe langa asta dansatorii trupei au mai participat la multe spectacole la diverse evenimente facandu-se cunoscuti in orasul de unde provin ei, Brasov.

Poze cu membrii trupei de dans OneWay Crew Brasov

Trupa de dans OneWay Crew Brasov 01

Trupa de dans OneWay Crew Brasov

Pentru cei care vor sa afle mai multe informatii, sa se alature trupei sau pur si simplu sa ii cunoasca mai bine, il puteti contacta pe Radu la adresa de mail you_yo_me@yahoo.com, puteti lua legatura cu trupa de dans OneWay Crew pe facebook, accesand pagina http://www.facebook.com/onewaybrasov sau puteti intra pe canalul oficial de youtube care este http://www.youtube.com/user/eaSy8819


Vizualizari: 735 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Trupa de dans Feedback
Nume trupa de dans : Feed...
Trupa de dans Crazy Kids
Nume trupa de dans : Craz...
Trupa de dans Jackpot Tee...
Nume trupa de dans : Jack...
Trupa de dans X-STYLE KID...
Multi dansatori se gandes...
Trupa de dans Visecho
Trupa de dans Visecho rep...
Baletul IUNO Dance Bucure...
Baletul IUNO Dance este d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter