Trupe de dans Trupa de dans G-BUZZ din Braila

Publicat in martie 30th, 2013 | de Roli

0

Trupa de dans G-BUZZ Braila

Trupa de dans G-BUZZ din BrailaIata ca avem si prima trupa de dans din Braila inscrisa. Mai exact este vorba despre trupa de dans G-BUZZ, niste tineri de toate varstele, dornici sa danseze street-dance. Aecst tineri talentati isi desfasoara activitatea si apartine de Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” si chiar daca au provin de la licee diferite, in sala de dans sunt uniti si impreuna incearca sa ajunga departe prin munca enorma pe care o depun. Pentru trupa de dans G-BUZZ dansul nu reprezinta doar munca si atat, reprezinta si cateva ore de distractie, relaxare si placere, pe care o petrec impreuna in sala de fiecare data cand au cursuri de dans.

In momentul de fata, trupa de dans G-BUZZ are 11 de membrii, niste dansatori ambitiosi, printre ei fiind si tineri care danseaza de mai multi ani deja. Ei sunt: George (Trilu) – 21 ani, Dani – 23 ani, George ( Johnny ) – 18 ani, Florina – 18 ani, Andreea – 17 ani, Bianca ( Bibi ) – 12 ani, Alina – 16 ani, Stefi – 16 ani, Alex – 16 ani, Edi – 17 ani si Robert – 16 ani, iar ei impreuna sustin arta prin miscare. Reprezentantul lor este Manaila George pe care-l puteti gasi la numarul de telefon 0757565256 sau adresa de mail george.catalin_fbb@yahoo.com.Trupa de dans G-BUZZ din Braila 01 Trupa o mai puteti gasi si pe facebook sub numele de G-Buzz.

Impreuna participa la diferite concursuri de dans, printre care se numara si Nymphea Dance Oradea unde in anul 2012 au reusit sa castige locul 1 la categoria lor de varsta. De asemenea puteti gasi nenumarate poze cu ei in galeria foto facuta de noi AICI.

Mai jos aveti ocazia sa vedeti doua clipuri in care ii veti gasi pe dansatorii trupei de dans G-BUZZ, o prezentare de-al lor, pentru a va face o idee despre tot ceea ce fac ei in materie de dans:


Vizualizari: 719 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Trupa de dans eLeMeNTS CR...
Trupa de dans eLeMeNTS CR...
Trupa de dans Striperi Go...
Trupa de dans Striperi Go...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans Feat Team
Trupa de dans Feat Team a...
Trupa de dans Keep The Vi...
Dansatorii trupei de dans...
Trupa de dans ClujWalkers
Numele trupei de dans Clu...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter