Trupe de dans Trupa de dans Feat Team

Publicat in iunie 20th, 2012 | de Roli

0

Trupa de dans Feat Team

Trupa de dans Feat TeamTrupa de dans Feat Team are o povestioara interesanta si plina de sentimente. Totul a inceput in anul 2005, cand o pasiunea comuna,dansul,a hotarat sa ii uneasca. Dupa inscriere, nimeni nu stia ce va urma, dar ce a urmat a fost o perioada minunata care le-a marcat si inca le marcheaza adolescenta. S-au legat multe prietenii, si s-a format o adevarata familie. Desi au existat si certuri, iubirea, prietenia si compasiunea au fost elementele de baza care i-a unit si mai mult, si i-a facut indestructibili ca trupa de dans si ca prieteni, si desigur DANSUL. Pentru a ajunge unde sunt, a fost nevoie de multa munca, lacrimi si sudoare, multa ambitie si mai ales daruire din partea lor si a deosebitei lor coregrafe Noemi Chende. Au castigat multe premii (cum ar fi locul II la Nymphea Dance 2011, III la Campionatul National de Hip-Hop IDO 2011, lucru care a dus si la participarea la mondialele acestui campionat si multe alte premii), dar mai ales respectul spectatorilor si a celorlalte trupe de dans. Dansul e o parte din inima fiecaruia din trupa,si desi toti diferiti si unici in felul lor,au stiut sa se completeze de minune in asa fel incat rezultatul sa fie o echipa unita, prietenoasa si pasionata. “Trupa va fi mereu o particica din inima tuturor care au trait, simtit si s-au bucurat de momentele frumoase alaturi de noi”, au spus ei.

Numele trupei: Feat Team
Stilul de dans: HipHop, Krump, Locking, House
Nume reprezentant: Noemi Chende
Numar Telefon: -
Email: simonnoemi@yahoo.com
Locatie: Suplacu de Barcau / Bihor

Trupa de dans Feat Team participand la Concursul National de Hip Hop IDO Marghita 2012:


Vizualizari: 486 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Trupa de dans Feedback
Nume trupa de dans : Feed...
Trupa de dans Anturaj Cre...
Trupa de dans Anturaj Cre...
Trupa de dans Fachiri Kay...
Trupa de dans Fachiri Kay...
Trupa de dans Chic
Trupa de dans Chic are in...
Trupa de dans Blue Angels
Infiintata in Cornetu, ju...
Baletul IUNO Dance Bucure...
Baletul IUNO Dance este d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

hits counter