Trupe de dans Trupa de Dans Black&White Angels

Publicat in aprilie 19th, 2012 | de Roli

0

Trupa de Dans Black&White-Angels

Trupa de Dans Black&White AngelsNume trupa de dans : Black&White-Angels
Stilul de dans : Hip Hop R&B
Reprezentant : Kajtar Beatrix
Locatie : Satu Mare
E-mail : beatrixkajtar@yahoo.com
Website : http://blackandwhiteangels.wordpress.com
Telefon : 0745279531
 

Trupa de street dance “Black&White-Angels” s-a infiintat in anul 2008 August si se numea Black&White iar founderul trupei este Dragos Edmond cunoscut sub numele de (Zynky).

Din 2008 de cand trupa s-a infiintat, au participat la numeroase spectacole din care putem aminti doar cateva cum ar fii : preselectia pentru Emisiunea ”Dansez pentru tine”, spectacole la diferite cluburi cum ar fi: Club “Vidi” din Carei, Clubul din Craidorolt, Clubul “No problem” din Oradea, Club “Essential” din Baia Mare, au fost prezenti si la “Zilele Orasului Satu Mare” in 2009, “Zilele Paulesti” 2009, la Miss Boboc Liceul Forestier in 2009, „Miss Boboc Doamna Stanca” 2009 , „Zilele Comunei Mediesu Aurit” 2010, la „Zilele Comunei Hodod” 2010 si au participat la numeroase evenimentele caritabile.

-In 2009 trupa si-a modificat numele si a devenit cunoscuta ca fiind trupa de dans Black&White-Angels, tot in acest an s-a inscris in trupa si actuala coregrafa

Trupa de Dans Black&White Angels

a trupei Kajtar Beatrix.

-In 2009 “Black&White-Angels” a organizat un spectacol caritabil pentru copiii autisti, care a avut loc la Casa de Cultura G.M.Zamfirescu.

-In 2010 trupa a organizat un concurs caritabil intre licee, pentru o fetita bolnava, evenimentul avand titlul de “High-School-Street-Dance-Competition”.

-In 2010 pe data de 6 August trupa de dans Black&White-Angels si-a sarbatorit aniversarea de doi ani in cadrul unui eveniment caritabil organizat de ei (“Black&White-Angels Birthday”).Invitatii lor au fost dansatori din Satu Mare si Cluj si de asemenea cantareti din Baia Mare si Oradea).

-Tot in 2010 au fost prezenti la Oradea cu ocazia lansarii de album a cantaretului de hip hop Mr.Siid.

-In 2011 cu ocazia zilei de “Valentine’s Day “ au organizat un spectacol in colaborare cu G.M.Zamfirescu.

-In 2011 luna August echipa a particpat la Ziua Hododului .

Trupa de Dans Black&White Angels-In 2011, 17 septembrie a fost cea de-a treia aniversare a trupei care a avut loc la G.M.Zamfirescu,unde au fost mai multi invitati din:Salonta(MR.SIID);Baia Mare(Enzo)Goie Marius si Cristian Cente din Satu Mare.Sponsorii acestui eveniment au fost: Lup Vasile;Cofetaria Daniel;Transurban si G.M.Zamfirescu.

-In 2011 luna octombrie au fost prezenti la Liceul Sportiv si Liceul Forestier cu ocazia Haloweenului .

-Au fost prezenti la Miss Boboc “Liceul Constantin Brancusi ” 2011.

-In 03 noiembrie am colaborat cu Liceul de Arta la Miss Boboc 2011 coregrafa trupei a realizat coregrafia de intro a spectacolului,trupa a dansat cu doua concurente la proba la alegere si a sustinut un spectacol in cadrul evenimentului.

-In 25 februarie 2012 trupa a participat la un spectacol umanitar care a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor invitat special fiind Cabral(Buc) si Alodo Blaga(finalist la Vocea Romaniei).

-In 03 martie 2012 coregrafa trupei a participat la concursul Bounce Satu Mare.

-In 04 Aprile Black&White-Angels a participat la un spectacol in cadrul zilelor sportive organizate de Liceul Ham Janos la Strandul din Satu Mare ,la acest spectacol a participat si grupa de incepatori a echipei!

Cateva clipuri cu trupa de dans Black&White Angels


Vizualizari: 1.540 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Trupa de dans Fasher Bals...
Nume trupa de dans : Fash...
Trupa de dans Chic
Trupa de dans Chic are in...
Trupa de dans IULU SHOW
Trupa de dans IULU SHOW d...
Trupa de dans Dance-Show ...
Trupa de dansatori Dance-...
Trupa de dans JustSoDope
Numele trupei de dans Jus...
Trupa de dans Bim Bam Bum...
Trupa de dans Bim Bam Bum...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter