Evenimente Tabara de dans Aqua Dance Holiday

Publicat in martie 15th, 2013 | de Roli

0

Tabara de dans Aqua Dance Holiday

Tabara de dans Aqua Dance Holiday

In perioada 8 Aprilie – 14 Aprilie T-Dance organizeaza tabara de dans Aqua Dance Holiday care se promite a fi atat o tabara plina de dans si coregrafii cat si de multa distractie la noul Aqua Park President din Baile Felix. Ceea ce trebuie sa stiti de la inceput este ca T-Dance v-a pregatit o vacanta de primavara minunata chiar daca aveti varsta sub 15 ani ( 8 – 11 Aprilie ) sau chiar daca aveti varsta de peste 15 ani ( 11 – 14 Aprilie ). In aceste 4 zile aveti ocazia sa va distrati si sa dansati alaturi de instructori T-Dance precum Dede, Leo, Mada, Ralu si Oana dar si niste invitati speciali:

Cristian Miron dansator si coregraf

– in baletul “DANSEZ pentru TINE” Pro TV
– in emisiunea ,, Te cunosc de undeva’’, Antena 1
– pentru ANTONIA, CORINA, ANDREEA BANICA etc

Andra Marta si Chris Poszet instructori si coregrafi
„Kpop generation” si „Just so Dope”

Cazarea se va face la Pensiunea Anthimos de patru stele, in niste camere spatioase si elegante, pentru a satisface asteptarile tuturor.

Pretul tabarei de dans Aqua Dance Holiday este de 500 RON insa in cazul in care platiti toata suma sau un avans pana in data de 19 Martie, puteti beneficia de pretul cu reducere care este 470 RON. Daca optati pentru cea cu platirea unui avans, pana in data de 31 Martie trebuie sa fie toata suma achitata.

Ce include acest pret? Include cazare pe tot timpul taberei de dans, 3 mese/zi, toate intrarile la noul Aqua Park President, workshop-uri si cursuri de dans alaturi de toti coregrafii mentionati mai sus.

Daca v-am trezit interesul, va lasam un numar de telefon unde puteti afla mai multe detalii, sau chiar sa va inscrieti,  0744 777 478 . De asemenea puteti gasi evenimentul pe facebook sub numele de Aqua Dance Holiday. Distractie placuta!


Vizualizari: 222 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Publicarea evenimentelor ...
Fie un concurs, fie un wo...
Workshop cu ASET Crew la ...
In data de 01 Iulie trupa...
eXplore Dance Festival 20...
eXplore Dance Festival ( ...
Concursul international d...
Avem placerea sa va preze...
Gala Balurilor 2012 - 201...
In data de 15 martie 2013...
Concursul de dans HHI Rom...
Anul acesta se organize...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter