Cluburi de dans Clubul de dans Exotic Dreams Brasov

Publicat in martie 23rd, 2013 | de Roli

0

Scoala de dans Exotic Dreams din Brasov

Clubul de dans Exotic Dreams BrasovScoala de dans Exotic Dreams din Brasov este locul unde toti dansatorii sau cei care vor sa devina dansatori, au ocazia sa danseze alaturi de doamna coregraf Iolanda Popescu care este si cea care a  infiintat Exotic Dreams. Este prima scoala de dans din orasul Brasov, activand inca de prin 1991 si fiind prima si singura scoala acreditata de catre Ministerul Culturii, fapt care dovedeste cat de pregatiti sunt toti instructorii de dans de la care aveti ocazia sa invatati acolo.

Un curs de dans la Exotic Dreams este de cel putin un an, insa au si dansatori care sunt alaturi de ei de 12 ani, reusind sa devina dansatori profesionisti si chiar sa ajunga celebrii.

Trupa de dans Exotic Dreams BrasovDe asemenea la scoala de dans Exotic Dreams danseaza si trupa de dans Exotic Dreams, care a fost infiintata in anul 1993 iar de atunci si pana acum, obtinand multe premii si diplome la diferite concursuri de dans modern si contemporan.

Cursurile de dans se desfasoara sala de dans de pe strada Strada Memorandului 38, Brasov 500045, care este dotata cu toate accesoriile pentru buna desfasurare a cursurilor ( aparate cardio, aer conditionat, videoproiector, etc. ).

Cum decurg orele la scoala de dans Exotic Dreams? Ei spun ca inceperea cursului de dans se face cu aparate cardio dupa care gimnastica, si abea apoi se incepe ora de dans unde aveti ocazia atat sa invatati cat si sa evoluati prin diferite stiluri de dans precum balet clasic, dans modern, dans contemporan,  jazz-dance, street-dance, show-revue, dans de caracter, dans de societate.

De doua ori pe an scoala de dans organizeaza un eveniment prin care toti dansatorii au ocazia sa prezinte tot ce au invatat pe parcursul acelui an.

Daca v-am facut curiosi de tot ceea ce inseamna scoala de dans Exotic Dreams, puteti sa o contactati pe doamna coregraf Iolanda Popescu la adresa de e-mail iolanda_popescu@yahoo.com, numarul de telefon 0744.272.554 sau intrand pe pagina lor oficiala unde puteti gasi mai multe informatii. http://scoaladedans.com


Vizualizari: 164 vizualizari

Taguri: , , , , ,


Articole asemanatoare:

Clubul de dans Dance Pres...
Dance Prestige Studio org...
Evolutia dansului
De la inceputuri muzica s...
Clubul de dans Sena Studi...
La clubul de dans Sena St...
Cursuri de dans de Societ...
Din data de 10 Aprilie, c...
Ce este stretching-ul?
Sunt multi dansatori si s...
Clubul de dans HobbyDance...
In Bucuresti, clubul de d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

hits counter