Stiri dans Reduceri mari la scoala de dans T-Dance din Cluj Napoca

Publicat in septembrie 5th, 2012 | de Roli

0

Reduceri mari la T-Dance Cluj Napoca

Reduceri mari la scoala de dans T-Dance din Cluj NapocaSe pare ca la T-Dance din Cluj Napoca luna septembrie vine cu surprize mari de tot. In perioada 5 – 10 Septembrie cei de la T-Dance au anuntat oferta Back to T-Dance School care consta intr-o reducere de 50% la toate abonamentele pentru cursuri de dans si fitness. In cazul in care v-am facut curiosi, va povestim mai pe larg despre ce este vorba si ce beneficii puteti avea.

Daca va inscrieti la T-Dance in perioada in care oferta este valabila, puteti beneficia de o reducere indiferent de pachetul sau cursul pe care-l alegeti.

Mai mult decat atat, Transilvania Dance Centre va ofera abonamentul T-Exclusive la doar 65 lei in loc de 130 lei / luna care include accesul nelimitat la orice curs, indiferent de instructor si stil de dans si abonamentul T-Dance la doar 50 lei in loc de 100 lei / luna, pachet care va ofera accesul la 8 sedinte la orice curs de dans.

Totdata T-Dance s-a gandit si la o oferta noua, mai exact daca va decideti sa fiti fideli scolii de dans T-Dance timp de un an, puteti sa achizitionati un abonament de 1 an la pretul de 1000 lei in loc de 1560 de lei cat era pana acum. Aceasta oferta include accesul nelimitat la orice curs de dans timp de 1 an. Daca v-am facut curiosi si credeti ca merita sa profitati, sau pur si simplu doriti mai multe detalii despre ofertele lor, puteti sa-i contactati direct de pe pagina lor oficiala care este www.tdance.ro sau puteti sa-i sunati la numarul de telefon 0757 111 001

T-Dance – Transilvania Dance Centre – Be a dance star!


Vizualizari: 270 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

In vara aceasta apare fil...
     Inca de la prima apa...
Trupa de dans Flawless a ...
Cu ocazia ecestei editii ...
Trupa de dans Lord of the...
Binecunoscuta trupa de da...
Emil Rengle si Comsa Luiz...
Emil Rengle & Com...
Campania Support All Move...
De o perioada comunitat...
Live de la Olimpiada Mond...
Pentru toti cei care sunt...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter