Concursuri de dans Go To Dance - Concurs National StreetDance

Publicat in mai 11th, 2012 | de Roli

0

Go To Dance – Concurs national de StreetDance

Go To Dance - Concurs National StreetDance     Sfarsitul lunii Mai este destinat dansului. Si daca pe parcursul anului, competitii de street-dance au mai avut loc, va prezentam prima editiea concursului national de street-dance Go to Dance.
Noutatea acestui concurs eveniment consta in obiectivele sale, si anume, promovarea dansului romanesc la cele mai inalte standarde, sustinerea tinerilor in lumea dansului si educarea lor prin internediul dansului.
Pe parcursul zilei de 26 mai, dansatori din toate colturile tarii sunt asteptati in Bucuresti, in incinta Salt and Pepper Ballroom, ora inceperii fiind anuntata pe pagina de facebook a evenimentului ( http://www.facebook.com/gotodance )

Oricine se poate inscrie (incepatori sau profesionisti), la una dintre cele doua sectiuni :

  • Battle hip hop 1 vs. 1 juniori
  • Battle hip hop 1 vs. 1 adulti
  • Battle Hip Hop 2 vs. 2;
  • Battle B-boy 1 vs. 1.

Prin cele 2 sectiuni, oferim concurentilor posibilitatea participarii atat individual la B-boy cat si in duet la hip hop 2 vs. 2.
Inscrierea se realizeaza pe blogul evenimentului  ( http://gotodance.weebly.com/ ) printr-un formular de inscriere online.
Tot aici veti gasi informatii cu privire la regulamentul concursului. Memmbrii juriului cat si premiile oferite vor fi anunte pe pagina noastra de facebook.
Intrarea la eveniment se face fie pe baza de invitatie obtinuta in urma participarii la concursurile inaintate in revista bravo (www.bravonet.ro) si pe alte site-uri partenere, fie prin plata sumei de 10 ron la intrarea in locatie.

Go To Dance

Go to Dance este sustinut de Trouble Dance Studio, Marpha Hip Hop, revista Bravo, Agentia Shiny Events, Salt and Pepper Catering , Hip Hop Blog, Port.ro, Redactia4fun, Trupe de Dans, Ora de Dans si Hip Hop Blog.


Vizualizari: 504 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Concurs de StreetDance Ci...
Am placerea sa va anunt ...
Concursul international d...
Avem placerea sa va preze...
Tabara de dans Aqua Dance...
In perioada 8 Aprilie...
Campania Support All Move...
De o perioada comunitat...
Live de la Olimpiada Mond...
Pentru toti cei care sunt...
Atelier de Jazz Dance - S...
In aceasta luna, mai exac...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter