Filme Dans Filmul de dans Stomp the Yard

Publicat in iunie 10th, 2012 | de Roli

0

Filmul de dans Stomp the Yard

Filmul de dans Stomp the YardFilmul de dans Stomp the Yard este un film plin de emotii, plin de ambitie si nu in ultimul rand filmul care a motivat foarte multi dansatori, din cauza povestii filmului. Este vorba despre Universitatea Truth din Atlanta care reuseste sa-i schimbe perceptia lui Dj a carui frate mai mic l-a parasit plecand dintre muritori. Tragedia care i-a marcat viata a reusit sa-l intareasca in acelasi timp, sa-l ambitioneze, lucru care l-a determinat sa exceleze in dans. Hotararea de a participa la Campionatul National de Pasti ii da mult de lucru, dar asta nu poate decat sa-l faca sa uite lucrurile triste din viata lui. Oare credeti ca a reusit sa ajunga in finala sau chiar sa castige concursul de dans? Veti avea ocazia sa aflati toata povestea si sfarsitul filmului doar daca va veti uita la filmul cu dans in intregime!

Durata: 115 minute

Anul aparitiei: 2007

Genul filmului: Drama, Musical, Romanta

Alte denumiri: Baile Urbano

Daca v-am starnit interesul citind descrierea filmului Stomp the Yard, va invitam sa vizualizati si trailerul, care cu siguranta va va convinge sa il descarcati si sa va uitati in intregime:


Vizualizari: 482 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Film cu dans Step Up 3D 2...
Filmul cu dans Step Up 3D...
Film de dans Honey 1 2003
Filmul de dans Honey 1 in...
Filmul cu dans B-Girl 200...
Cum e sa stii ca viata es...
Filmul de dans The way sh...
Filmul de dans The way sh...
Filmul de dans Save the l...
Filmul de dans Save the l...
Filmul cu dans Center Sta...
Filmul cu dans Center Sta...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter