Filme Dans Filmul de dans Jump in!

Publicat in iunie 8th, 2012 | de Roli

0

Filmul cu dans Jump in!

Filmul de dans Jump in!Jump in, un filme cu si despre dans interesant, care incepe cu Izzy, care este fiul renumitului boxer al orasului si urmareste sa castige si el Manusa de Aur. Dupa mult antrenament, se intampla ceva foarte ciudat pentru el. Dupa ce-si ironizeaza prietenele pentru antrenamentul lor serios pentru competitia Double Dutch, acesta descopera ca are o oarecare pasiune pentru acest sport combinat cu dans. Descoperind-o si aprofundand-o, reuseste sa-si strice relatia cu tatal sau. Cu toate ca nu dorea sa se afle, barfele s-au raspandit foarte, iar Izzy a fost batjocorit in ultimul hal de baietii liceului. Cu toata aceasta presiune, el hotaraste sa participe la concurs, dar ce va spune tatal sau?

Iata un film de dans care ne inspira foarte multa ambitie, Izzy ar trebui sa fie un exemplu important pentru noi toti, si sa ne indemne sa luptam toata viata pentru ceea ce ne dorim, pentru ca e pacat sa ne lasam batuti si sa ratam ceva in viata pentru care s-ar putea ca pe viitor sa ne para rau.

Anul aparitiei: 2007

Genul filmului: Comedie, Drama, Romanta, Sport

Alte denumiri: ¡Salta!

Durata: 85 de min

Dansul final din filmul cu dans Jump in!


Vizualizari: 415 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Film cu dans Street Dance...
Ideea filmului cu dans S...
Film cu dans You got serv...
Filmul capteaza mondialel...
Filmul cu dans B-Girl 200...
Cum e sa stii ca viata es...
Filmul de dans Kung Fu Hi...
Pasiunea pentru dansul de...
Filmul de dans Save the l...
Filmul de dans Save the l...
Filmul de dans Fame
Filmul de dans Fame a apa...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter