Filme Dans Filmul cu dans Black Swan

Publicat in iunie 22nd, 2012 | de Roli

0

Filmul cu dans Black Swan

Filmul cu dans Black SwanFilmul cu dans Black Swan cunoscut si sub numele de Lebada Neagra ne arata ca perfectiunea nu poate fi atinsa fara sa platesti un oarecare pret. Lucru pe care Nina, o balerina foarte talentata o simte pe propria ei piele. Castigand rolul de personaj principal in piesa de debut „Lacul Lebedelor”, este orbita de cerinte. Toti apropiatii ei ii spuneau ca nu este destul de senzula, ca este inexpresiva, astfel incepand sa o ia razna, lucrand din ce in ce mai mult si uitand de viata persoanala. Cand mama ei observa ca ea impreuna cu directorul artistic au reusit sa o distruga, incearca sa-si recupereze fiica, dar e prea tarziu, Nina isi dedicase deja complet viata pentru a atinge perfectiunea. In mintea ei se poarta lupte, aparand si o anumita competitie intre ea si Lily, balerina care parea ireal de perfecta pentru acest rol. Singurul lucru de care nu-si da seama Nina este ca irealul nu va fi niciodata real.

Un film care ne dovedeste un lucru cat se poate de simplu, atata timp cat dansatorii au ambitie, pot ajunge departe, ambitia fiind cel mai esential lucru in lumea dansului.

Anul aparitiei: 2010 ( 2011 in Romania )
Durata: 108 min
Alte denumiri: Lebada neagra, El cisne negro

Un scurt clip de prezentare al filmului cu dans Black Swan:


Vizualizari: 226 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Filmu cu dans Boogie Town...
Boogie Town este un film ...
Film cu dans Step up 1
Filmul cu dans Step up 1 ...
Film cu dans Step Up 2 Th...
Filmul cu dans Step up 2 ...
Filmul cu dans Bring it o...
Filmul cu dans Bring it o...
Filmul cu dans Jump in!
Jump in, un filme cu si d...
Filmul de dans Dirty Danc...
Actiunea filmului de dans...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter