Lumea Dansului Poza tatuaj dansator

Publicat in februarie 18th, 2013 | de Roli

0

Despre tatuaje si tatuajele dansatorilor

In zilele noastre, in randul tinerilor, dar mai ales a dansatorilor, tatuajele au devenit foarte populare. De ce? Probabil pentru ca este un alt mod de exprimare, este un mesaj pe care doresti ca cei din jurul tau sa-l stie, ceva ce are o anumita importanta pentru persoana ta.

Cum ai putea sa-ti insusesti mai mult un mesaj decat imprimandu-l pe corpul tau? Acel ceva de care tii cont toata viata sau care-ti descrie viata :

Poza tatuaj dansator Poza tatuaj dansator

Motivul pentru care tatuajele difera atat de mult este probabil variabilitatea personalitatii noastre, diferenta de trai si de gandire. Poate ca unii nu-si doresc texte, motto-uri sau incurajari pe corpul lor, ci un simplu desen care simbolizeaza, sau nu, ceva pentru ei.

 poza tatuaj dansator 3 poza tatuaj dansator 2 poza tatuaj dansator 1

Cei pasionati de arta prefera sa se lase pe mainile creatorilor sau de aripile propriei imaginatii. Deseori, asta reuseste sa le aduca incredere sau chiar respect fata de sine. Probabil nu e doar asta, valoarea unui tatuaj artistic atingand cote mult mai inalte, dar sunt detalii pe care le pot da doar cei ce vorbesc din propria experienta.

Poza tatuaj dansator 4 Poza tatuaj dansator 5 Poza tatuaj dansator 6

Noi dorim sa punem accent si sa dam chiar exemple de tautaje pentru dansatori. Adica? Intr-adevar, nu fiecare dansator gandeste si simte acelasi lucru. Sunt persoane care au activitate in acest domeniu, dar prefera sa nu isi reprezinte cariera pe corp, rezumandu-se la texte sau simple semne conventionale, in schimb, sunt dansatori care iubesc prea mult dansul si se hotarasc sa-si faca un tatuaj cu o astfel de tematica. Printre numeroasele tautaje pe care le puteti gasi in lumea internetului, prea putine sunt cu o astfel de tema, de aceea mai jos avem selectate cateva exemple de tatuaje cu o tematica de dans.

Poza tatuaj dansator 7 Poza tatuaj dansator 9 Poza tatuaj dansator 8

Dupa parerea noastra un tatuaj este cu atat mai frumos cu cat este mai original si mai plin de sentimente. Deci, lasa-ti-va purtati de imaginatie si scufunda-ti-va chiar in cele mai placute amintiri atunci cand va alegeti viitorul tatuaj.

Scris de Larisa Fedorca


Vizualizari: 359 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Ai un club de dans? Inscr...
Ai un club de dans? E tim...
Interviu cu dansatorul si...
Schimband zilele trecute ...
Cursuri de dans Hip Hop i...
Cei care iubesc dansul si...
Cursuri de balet clasic i...
Pentru cei care s-au gand...
De ce ar trebui inscrisi ...
In ziua de astazi, multi ...
Si la Next Star se dansea...
Dansul nu are nicio limit...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

hits counter