Evenimente Danseaza si tu alaturi de Emil Rengle si Luiza Comsa

Publicat in martie 6th, 2013 | de Roli

0

Danseaza si tu alaturi de Emil Rengle si Luiza Comsa

Danseaza si tu alaturi de Emil Rengle si Luiza ComsaAcum aveti sansa sa dansati alaturi de Emil Rengle si Luiza Comsa in cadrul concursului organizat de ei, intitulat „From Hollywood to Romania„. Emil ne-a povestit ca ideea concursului a venit in urma plecarii lor in Los Angeles, si are ca scop promovarea dansatorilor din Romania. Daca doriti sa participati, va soptim ca regulamentul este foarte simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa dati share si like la poza de profil de pe pagina lor oficiala de facebook www.facebook.com/emilrengleofficial sau www.facebook.com/pages/Luiza-Comsa si sunteti automat inscrisi in concurs.

In data de 15 martie se va alege o persoana, sau poate chiar doua care vor primi un filmulet sub forma unui „tutorial”, in care cei doi dansatori va vor preda coregrafia pas cu pas, iar pe langa asta veti primi instructiunile necesare despre cum sa fie filmat acest clip pe care il veti putea filma in orasul vostru in diferite locuri alese chiar de voi. Mai apoi, cele doua filmari, al vostru si al lor filmat in diferite locuri din L.A va fi contopit intr-un singur filmulet care va fi postat online. Astfel veti avea sansa sa dansati alaturi de Emil Rengle si Luiza Comsa intr-un filmulet superb, prin care aveti sansa sa cunoasca o tara intreaga cat de talentati sunteti.

Emil ne-a marturisit ca amandoi dansatori sunt foarte mandrii de tara noastra, si acesta este modul lor de a o arata. Emil: „Romania este casa noastra si ne dorim sa ajutam numele tarii la fel de mult cum ne-a ajutat tara pe noi.
Suntem mandri de tara noastra, si acesta este modul nostru de a o arata. Abia asteptam sa vedem cum va fi produsul final si cine stie, poate vom da drumul la un alt proiect de acest gen daca feedback-ul va fi pozitiv.”.

Danseaza si tu alaturi de Emil Rengle si Luiza Comsa!


Vizualizari: 785 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Ce a fost la Transilvania...
Pasionatii Street Dance-u...
Trupa de dans Lord of the...
Binecunoscuta trupa de da...
Concursul de dans IFMD Cu...
Asociatia Cultural Sporti...
Cum a fost la Gala Baluri...
Cum multi dintre voi sti...
Rezultatele concursului d...
Cum bine stiti astazi a f...
Workshop cu Le Twins in B...
Unul dintre cele mai mari...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter