Evenimente Dance Camp Romania 2012

Publicat in mai 28th, 2012 | de Roli

2

Dance Camp Romania 2012

DCR (Dance Camp Romania), cunoscută până în 2010 ca SDC (Street Dance Camp Romania) este fondata în 2008 și este cea mai mare tabara de cultura urbana si dans din Romania. Am crescut an de an si de-a lungul editiilor am venit cu numeroși coregrafi de renume mondial și participanți din toata țara.

Cu o combinatie de cursuri de dans si petreceri am reusit sa atragem dansatori de toate felurile la event-ul nostru. In 2011 am avut cea mai mare creștere în numărul participanților trecand de la 100 la 250 de prezente in campusul campului. Daca la ediția din 2011 am adus un total de 3 instructori internaționali si 25 de instructori naționali, anul acesta am marit miza si o sa aducem 7 coregrafi de peste granite si 28 de la noi.

Harta Dance Camp Romania 2012

Vom avea 7 zile de class-uri de dimineata pana seara. Si daca nu sunt de ajuns atunci mai plusam cu cate un concurs pe seara. Avem un program plin de dans pentru impatimiti, dar nu ne oprim aici. Fiecare seara se va sfarsi cu o petrecere in care participantii se pot relaxa si face cunostinta. Ok, sa realuam: 6×7 cursuri plus 7 concursuri plus 7 petreceri care se aduna intr-o experienta de neuitat. Nu ne credeti?! Uitati-va la trailer-ul campului de anul trecut:

Participanti Dance Camp 2011 .

Contact:

E-mail: office@onebeat.ro

Tel: +0372 784 047 / +073 ONEBEAT

Adresa: Calea Dudești, Nr. 140, et. 1


Vizualizari: 645 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Rezumat Concurs National ...
Weekendul trecut, mai exa...
7even Ron Bboy & Bgir...
In ziua de sambata, 16 Iu...
Trupa de dans Lord of the...
Binecunoscuta trupa de da...
eXplore Dance Festival 20...
eXplore Dance Festival ( ...
Danseaza si tu alaturi de...
Acum aveti sansa sa dansa...
Concursul de dans SDK Rom...
Simply That Dance School ...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


2 Responses to Dance Camp Romania 2012

  1. erika spune:

    cat costa?

  2. Roli spune:

    erika, pentru detalii despre preturi, te rog sa-i contactezi pe organizatori folosind datele de contact de la sfarsitul articolului. O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter