Cursuri de dans Cursuri de dans streetdance In bucuresti cu Mircea Ecxarcu

Publicat in aprilie 9th, 2013 | de Roli

0

Cursuri de streetdance cu Mircea Ecxarcu in Bucuresti

Cursuri de dans streetdance In bucuresti cu Mircea EcxarcuCoregraful Mircea Ecxarcu deschide portile unei noi grupe de streetdance in Bucuresti incepand din data de 4 Mai 2013. La aceste cursuri de streetdance cu Mircea Ecxarcu veti avea ocazia atat sa insusiti diferite miscari de dans, sa ascultati muzica, cat si sa o simtiti asa cum trebe.  Toti cei care au peste 14 ani sunt bineveniti la aceste cursuri unde nu veti beneficia doar de dans, veti beneficia si de ralxare, distractie si multi prieteni noi.

Cine este Mircea Ecxarcu?

Mircea Ecxarcu este primul coregraf din Romania care a avut onoarea sa predeie intr-o scoala de dans la nivelul coregrafilor din strainatate, toate stilurile de dans autentice care se pot regasi in cultura hip hop, printre care se numara si hip hop, locking, house, popping si dancehall.

El este membru fondator al unuia dintre cele mai cunoscute scoli de dans din Romania, mai exact Simply That Dance School.

La concursul de dans Juste Debout din 2012, a reusit sa obtina titlul de singurul roman care a reusit sa intra in finala regionala.

Ce se va intampla la cursurile de streetdance?

Fiecare curs de dans va fi foarte bine structurata, un lucru benefic tuturor celor care vor sa invete miscarile de dans corect, iar mai apoi sa le aplice faa nici o ezitare.

In primul rand, la inceputul cursurilor de dans se va face incalzirea de baza prin care va pregatiti corpul sa simta si sa auda muzica in cel mai corect mod. Dupa acest pas, se va face si o incalzire specifica care se face diferit pentru fiecare stil de dans, care se poate interpreta ca si o introducere in stilul de dans pe care urmeaza sa-l invatati. Cel de-al treilea pas este Groovingul, care defapt este o miscare simpla care este specific fiecarui stil si va ajuta ca fara a sti vre-un pas specific sa reusiti sa va miscati pe muzica.

Dupa toate acestea veti fi introdusi in lumea dansului prin invatarea diferitelor elemente si pasi specifici stilului de dans pe care-l invatati in acel moment. Mai apoi veti invata legaturi de pasi pentru a reusi sa combinati toate elementele invatate in diferite coregrafii.

Pentru sfarsit, se va face o sesiune de freestyle unde veti fi indrumati sa va miscati liber si sa aplicati miscarile invatate, lucru prin care veti reusi sa va imbunatatiti dansul si sa va dezvoltati creativitatea. Dupa aceasta sesiune se vor vizualiza diferite clipuri cu elementele predate.

Care sunt stilurile de dans predate?

  • hip-hop
  • popping
  • locking
  • house
  • dancehall

Unde, cand si cat ma costa cursurile de streetdance?

  • Bucuresti, zona Timpuri Noi
  • Grupa va incepe la 4 mai 2013
  • Sambata si duminica de la 17.00 la 18.30
  • – 120 ron/luna. Daca vii cu un prieten veti plati impreuna 200 ron

Cum ma pot inscrie la cursurile de dans?

Daca v-am facut curiosi dar totusi ati dori si mai multe informatii, puteti accesa pagina www.simplythat.ro sau puteti sa il contactati prin e-mail la office@simplythat.ro

Pentru cei care sunt mai hotarati si s-au gandit sa participe, puteti sa va inscrieti completand formularul de pe www.simplythat.ro/cursuri-de-streetdance-pentru-incepatori/ .

O filmare de la editia a II -a I FUSE HIP HOP


Vizualizari: 252 vizualizari

Taguri: , , , , , , ,


Articole asemanatoare:

Metode de a scapa de febr...
Febra musculara este dusm...
Cursuri de dans Kpop in O...
    Pentru prima data in ...
Cursuri de balet clasic i...
Pentru cei care s-au gand...
Scoala de dans Exotic Dre...
Scoala de dans Exotic Dre...
Dansul pentru copii - ava...
In zilele noastre, dansul...
Ce este stretching-ul?
Sunt multi dansatori si s...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter