Cursuri de dans Cursuri de dans Salsa si Bachata la T-Dance Cluj-Napoca

Publicat in martie 26th, 2013 | de Roli

0

Cursuri de dans Salsa si Bachata – T-Dance Cluj Napoca

Cursuri de dans Salsa si Bachata la T-Dance Cluj-NapocaIncepeti-va primavara invatand miscari fierbinti la cursurile de dans Salsa si Bachata alaturi de instructorii de la clubul de dans T-Dance Cluj-Napoca. Participa si distreaza alaturi de restul dansatorilor, incepand din data de 26 Martie de la ora 18:30, dansand unele dintre  cele mai dansate si cunoscute stiluri de dans din lume, Salsa si Bachata. Pentru toti care sunt curiosi cum se desfasoara aceste cursuri, T-Dance va ofera prima sedinta gratuita, pentru a va putea decide daca aceste stiluri de dans sunt sau nu potrivite pentru voi.

Cine poate participa la cursurile de dans oferite de T-Dance?

Cursurile de dans sunt destinate atat pentru incepatori cat si pentru intermediari, indiferent ca este vorba de copii sau adulti, asa ca primul centru de dans din Transilvania – T-Dance va invita alaturi de prietenii vostrii la niste cursuri de dans pline de spirit latin si veselie. La cursurile de dans pentru incepatori veti avea ocazia sa invatati miscari de baza, experienta in lumea dansului fiind neglijabila, urmand ca la cursurile de dans pentru intermediari sa dezvoltati putin miscarile si sa aprofundati miscari mult mai complexe ca mai apoi sa deveniti dansatori profesionisti.

Care este orarul si cat costa?

Cursurile de dans Salsa si Bachata pentru incepatori se vor face saptamanal in zilele de Marti si Joi de la ora 20:00 iar cursurile de dans pentru intermediari se vor face tot inzilele de Marti si Joi de la 18:30. Pretul unui abonament este de 100 RON / luna care va ofera posibilitatea sa aveti acces nelimitat la toate cursurile T-Dance.

Ce este T-Dance Cluj-Napoca?

Centrul de dans Transilvania Dance Centre sau pe scurt T-Dance este primul si cel mai mare centru de dans din Transilvania. Locul unde poti invata diferite stiluri de dans alaturi de instructori si priceputi. Centrul este dotat cu 2 sali de dans moderne si echipate perfect pentru buna desfasurare a cursurilor. Ii puteti gasi in centrul orasului Cluj Napoca la magazinul Central, etajul 3.


Vizualizari: 356 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Cursuri de dans Kpop in O...
    Pentru prima data in ...
Cursuri de dans de Societ...
Din data de 10 Aprilie, c...
Dansul pentru copii - ava...
In zilele noastre, dansul...
Importanta dansului pentr...
Reflectand asupra dansulu...
Cursuri de dans in Timiso...
Incepand cu data de 12 Ma...
Clubul de dans HobbyDance...
In Bucuresti, clubul de d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter