Cursuri de dans Bannerul cursurilor de dans organizate de Trouble Dance Studio

Publicat in iunie 7th, 2012 | de Roli

0

Cursuri de dans la Trouble Dance Studio Bucuresti

Cursuri de dans la Trouble Dance StudioCursurile de baza ale Trouble Dance Studio sunt locul celor curiosi. Multi dintre cei care vin aici sunt incepatori si iau pentru prima data contact cu streetdance-ul.
Unii doresc sa danseze doar de placere, iar altii sa faca performanta. Ei bine, oricare ar fi motivul, aici este locul unde incepe distractia.
Odata ce cursantii au pasit in sala de dans, au trecut de partea cea mai grea. Urmeaza sa descopere aici „altceva”, o lume noua, diferita, cea a streetdance-ului. Plini de curiozitate si entuziasm, acestia invata ca dansul uneste oamenii, iar ca Trouble Dance Studio este mai mult decat o simpla scoala de dans, este o mare familie.
Odata ce cursantii au descoperit placerea dansului si au demonstrat ca au dobandit suficiente cunostinte pentru a trece la un alt nivel, acestia pot merge la cursurile de intermediari sau in functie de performante pot fi selectionati sa faca parte din una din trupele de juniori ale scolii.
Pe langa tehnica dobandita, aici urmeaza etapele pentru a invata cum sa lucreze intr-o echipa. Iar ca membrii ai echipei, juniorii ajung sa perceapa dansul ca un mod de viata, isi fac noi prieteni alaturi de care traiesc febra concursurilor si emotiile scenei, si alaturi de care intampina provocari noi in fiecare zi. Pentru ei competitia stimuleaza ambitia, iar ambitia duce la evolutie.

O reteta care se aplica in fiecare zi la Trouble Dance Studio

Ingrediente: tineri energici care iubesc dansul, ambitiosi, motivati, cu personalitate si caracter puternic, instructori pregatiti, mereu dispusi sa explice, cu spirit de invingatori, o sala plina de zambete si buna dispozitie.
Timp de preparare: multa ambitie si perseverenta, mult timp acordat cu seriozitate si rabdare pentru performanta.
Rezulta: dansatori profesionisti.

Mai multe detalii precum pretul abonamentelor, orarul care vi se potriveste, instructorii de dans pe care o sa-i aveti si inscrierile pentru cursurile de dans la Trouble Dance Studio le puteti face in Bucuresti atat pe pagina lor oficiala: www.trouble.ro cat si la sala de dans:

  • Electromagnetica Business Park, et. 2, vis-a-vis de McDonalds, pe diagonala cu Liberty Center
  • Calea Rahovei, nr. 266-268, sect. 5, Bucuresti

Cursurile de dans se schimba din doua in doua saptamani, astfel dupa fiecare a doua saptamana aveti sansa sa invatati stiluri noi. Daca credeti ca v-am convins, va invitam sa va inscrieti cat mai repede. Ne vedem la cursuri!


Vizualizari: 504 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Cursuri de dans Hip Hop i...
Cei care iubesc dansul si...
Cursuri de dans Street Da...
Tinerii incepand de la 8 ...
Cursuri de dans gratuite ...
De acum aveti posibilit...
Cursuri de dans de Societ...
Din data de 10 Aprilie, c...
Cursuri de dans Salsa si ...
Incepeti-va primavara inv...
Cursuri de streetdance cu...
Coregraful Mircea Ecxarcu...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter