Cursuri de dans Cursuri de dans Kpop in Oradea

Publicat in martie 13th, 2013 | de Roli

0

Cursuri de dans Kpop in Oradea

Cursuri de dans Kpop in Oradea    Pentru prima data in Romania, Cristina Poszet si Andrada Marta s-au gandit ca ar fi timpul sa faca o schimbare, astfel le-a venit ideea sa ofere cursuri de dans Kpop in Oradea. Ideea lor a venit din dorinta de a face ceva nou, sau cum spun ei, de a „dinamiza” si grupurile de adolescenti care nu sunt luati ca majoritari sau grupuri tinta. La cursurile lor veti avea ocazia sa invatati diferite coregrafii din videoclipuri Korean pop ( coregrafii de lyle beniga, mariel martin, s**t kingz, keone madrid, shaun evaristo etc ). Ei afirma ca nu va fi ultimul lor curs de dans tematic pe care il fac.

Cursul de dans Korean Pop se organizeaza in cadrul ReplayDanceStudio sub “copyrightul” (daca pot spune asa) trupei de dans JustSoDope si nu este adresat in mod particular fanilor kpop, dar evident, atmosfera ar fi foarte diferita daca sala ar fi plina de cunoscatori ai stilului.

De ce tocmai Kpop? Ideea a pornit din motive evidente. Amandoua asculta acest gen de muzica si nu, nu a fost o “chinuiala” de a face ceva ce altcineva nu a mai facut, ci in primul rand au cazut de acord ca este o necesitate sa se schimbe ceva in dansul oradean. Vroiau ca lumea sa isi aminteasca sa danseze pentru ei, nu pentru “critici”. Si ce alta metoda mai buna de a dansa pentru tine, decat sa ai posibilitatea de a alege stilul de muzica pe care vei face cursul? (Spun a alege, deoarece in paralel, se tin cursurile de hip-hop, tinute de Cuibus Sergiu (just so dope), Craciun Cristina (coregraf al trupei B-Real) si “Hammer” Gabriel).

Cristina Poszet - Cursuri de dans Kpop Oradea

De ce tocmai ele doua? Haideti sa vedem ce spune Cristina :  „Avand in vedere ca trupa de dans Just So Dope e o comunitate de coregrafi, si mai mult, nu suntem toti in acelasi oras, nici macar toti in aceeasi tara, fiecare are proiecte separate sau idei pe care le pune in aplicare atat alaturi de toti membrii, cat si alaturi de cei disponibili, ca sa zic asa. Eu si Andra am facut asta deoarece era ceva ce aveam in comun si dintre toti membrii noi doua am lucrat cel mai mult impreuna. Am avut exact aceeasi antrenori pe parcursul a 8 ani (in momentul de fata): Cosma “Levi” Lennon, Emil Rengle, Farc Madalin, am lucrat indeaproape cu Gabriel Francisco. Practic dezvoltarea noastra coregrafica e pe aceeasi baza fundamentata.”

Andrada Marta - Cursuri de dans Kpop Oradea

Seminarul KPop Generation Bucuresti

Dupa cateva luni de la deschiderea cursurilor din Oradea, ele au observat ca primeau mesaje de la mai multe persoane din alte orase care vroiau sa participe la aceasta “miscare”. In acelasi timp, prietena lor, Oana Cocarta, persoana care detine Performers Dance Studio din Bucuresti ne-a spus ca i-ar placea ca cele doua fete sa tina un seminar la ea la sala. Asa ca au facut-o si el spun ca a iesit bine. Au fost 2 zile, au venit 15 persoane. „A fost placut faptul ca am avut sustinatori cum ar fi Emil Rengle, Razvan “Eazy” Duma (care a si venit in a doua zi), “Levi” Lennon ne-a facut o vizita draguta impreuna cu dansatorii Loredanei Groza. A fost foarte dragut sa vedem ca dansatorii sunt uniti, desi a fost ceva nou si destul de riscant.”

Ele au in plan sa faca seminarii si in alte orase, asa ca asteapta propunerile voastre!


Vizualizari: 468 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Cursuri de dans la Troubl...
Cursurile de baza ale Tro...
Ai un club de dans? Inscr...
Ai un club de dans? E tim...
Cursuri de dans Hip Hop i...
Cei care iubesc dansul si...
Scoala de dans Ultimate S...
Inca de prin 2008, la sco...
Dansul pentru copii - ava...
In zilele noastre, dansul...
Importanta incaltarilor i...
Multi inca nu si-au dat s...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter